Μαρία Αντωνίου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμπαίξει ξανά τον Ελληνικό λαό»

Σε μια σκληρή δήλωση με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ προχώρησε σήμερα η βουλευτής και υποψήφια εκ νέου με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαρία Αντωνίου. Αφού κάνει λόγω για μια μοιραία διακυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να μην πιστέψουν αυτή τη φορά σε ένα «νέο πρόγραμμα Θεσσαλονίκη 2». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 20ης  Σεπτεμβρίου. Η μεγαλύτερη φούσκα της μεταπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού υφάρπαξε την ψήφο του λαού, τον Ιανουάριο, λέγοντας μόνο ψέματα, κυβέρνησε ανεύθυνα και τυφλά και οδήγησε τη χώρα, χωρίς καμία διαπραγμάτευση και χωρίς κανένα σχέδιο,  σε ένα 3ο πολύ σκληρό Μνημόνιο, το οποίο φέρει την υπογραφή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Και τώρα, αφού παραιτήθηκαν, άβουλοι, μοιραίοι, δειλοί και διασπασμένοι, επιχειρούν να ξαναεμπαίξουν τον Ελληνικό λαό, με το «νέο» πρόγραμμα Θεσσαλονίκη 2!!!. Χωρίς να ντρέπονται και χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες για την πατρίδα. Αλλά έτσι ήταν  πάντα, η πρώτη – και τελευταία ευτυχώς  φορά- αριστερά.
Τώρα όμως είναι η ώρα της ειλικρίνειας της συνεννόησης  και της συνεργασίας. Και εμείς στην  ΝΔ έχουμε αποδείξει, ότι όταν πρόκειται για το καλό της  χώρας, είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε.
Σε ότι με αφορά από την πρώτη θέση, του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Καστοριά, θα συνεχίσω, όπως έκανα πάντα, να αγωνίζομαι για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και των συμπολιτών μου».

Leave a Reply

Your email address will not be published.