Πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών κήρυξαν οι Anonymous: Θα σας κυνηγήσουμε (βίντεο)

Πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών κήρυξαν οι Anonymous: Θα σας κυνηγήσουμε (βίντεο)

Πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους κήρυξαν οι Anonymous ύστερα από τις επιθέσεις που έγιναν στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής μέσω ενός βίντεο που ανήρτησαν στο youtube.

Στο βίντεο, η ομάδα των χάκερς δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για να «ενώσουν την ανθρωπότητα» και προειδοποίησαν τους τρομοκράτες να περιμένουν «χτύπημά» τους.

Ο γαλλόφωνος ομιλητής τους ανέφερε στο βίντεο:

«Οι Anonymous απ’ όλο τον κόσμο θα σας κυνηγήσουν. Να ξέρετε ότι θα σας βρούμε και δεν θα σας αφήσουμε. Θα ξεκινήσουμε την μεγαλύτερη επιχείρηση εναντίον σας. Να περιμένετε μαζικές διαδικτυακές επιθέσεις. Ο πόλεμος έχει κηρυχθεί. Να είστε προετοιμασμένοι. Ο γαλλικός λαός είναι δυνατότερος από εσάς και θα βγει ακόμη ισχυρότερος από αυτή τη θηριωδία».

«Οι επιθέσεις στο Παρίσι βρίσκονται ακόμη στο επίκεντρο των ΜΜΕ, όπως και είναι σωστό. Αλλά τι γίνεται με τις επιθέσεις στη Βηρυτό; Την Κένυα; Υποθέτω ότι οι μη δυτικοί δεν είναι σημαντικοί…»

«Μην κάνετε λάθος: Οι Anonymous είναι σε πόλεμο με την Daesh. Δεν θα σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε το Ισλαμικό Κράτος. Επίσης, είμαστε καλύτεροι χάκερς.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι Anonymous απειλούν τους τζιχαντιστές, καθώς έκαναν παρόμοιες δηλώσεις ύστερα από τις επιθέσεις στα γραφεία του περιοδικού «Charlie Hebdo» τον Ιανουάριο.

topontiki.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.