Ανοίγει ο θερινός κινηματογράφος “ΟΛΥΜΠΙΟΝ”

Ανοίγει ο θερινός κινηματογράφος “ΟΛΥΜΠΙΟΝ”

Την Παρασκευή 27/05/2022 ο θερινός κινηματογράφος ΟΛΥΜΠΙΟΝ κάνει την πρεμιέρα του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα σας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι!

Το Θερινό ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην περιοχή Πέτρα, λίγο έξω από την Καστοριά, ανοίγει ξανά τις πόρτες του και σας περιμένει σε έναν άνετο και δροσερό χώρο με τη

Στον χώρο θα φιλοξενηθούν κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και μουσικές συναυλίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε συνεργασία με τα VictoriaCinemas, μια αλυσίδα κινηματογράφων με πανελλαδική εμβέλεια που αριθμεί 8 κινηματογράφους σε όλη τη χώρα, εξασφαλίζοντας τις πιο δημοφιλείς προβολές και παραστάσεις της σεζόν.

Η πρεμιέρα την Παρασκευή θα γίνει με το πολυαναμενόμενο blockbuster του καλοκαιριού το ΤΟP GUN MAVERICK!

Το «TopGun: Maverick» επιστρέφει 36 χρόνια μετά την πρώτη περιπέτεια του Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) στο Πολεμικό Ναυτικό, στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον τίτλο του καλύτερου πιλότου, του TopGun. Σήμερα, ο «Μάβερικ» εκπαιδεύει την επόμενη γενιά TopGun, αλλά ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει φαντάσματα του παρελθόντος που τον στοιχειώνουν με την εμφάνιση του γιου του καλύτερού του φίλου, ο οποίος σκοτώθηκε στους αιθέρες.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν!!!

 

Τοποθεσία: https://bit.ly/3wpMpFt

Leave a Reply

Your email address will not be published.