ΑΝΕΛ: Η Ν.Δ. εκπροσωπεί το παλιό και το φθαρμένο

Επίθεση στη Ν.Δ. εξαπέλυσε ο γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας.

Ο κ. Μοίρας κατηγόρησε συγκεκριμένα τη Ν.Δ. ότι μετά «την στρατηγική της πολιτικής πόλωσης και της οξύτητας» παίζει το «χαρτί της δήθεν θεσμικότητας», χαρτί που όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, «έχει ήδη κάψει».

«Μιλάει για συναινέσεις ενώ μέχρι χθες μόλις, τα μέσα διαλόγου που χρησιμοποιούσε ήταν οι χαρακτηρισμοί ‘ψευτράκος’, ‘πονηρούλης’, ‘χαρούμενος’ κ.α. Μιλάει για συνεργασίες των υγιών δυνάμεων, το κόμμα που εκπέμπει συνεχώς οσμές διαφθοράς, συναλλαγής και συγκάλυψης δίνοντας πολιτικό άσυλο σε επιφανείς συνεργάτες και συμβούλους που είναι μέσα στις λίστες Λαγκάρντ και υπόλογοι στη Δικαιοσύνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γραμματέας των ΑΝΕΛ.

Η Ν.Δ., πρόσθεσε ο ίδιος, «εκπροσωπεί το παλιό και το φθαρμένο, γι’ αυτό και καταδικάστηκε από το λαό δύο φορές, στις 25 Ιανουαρίου και στις 5 Ιουλίου και το ίδιο θα συμβεί και στις 20 Σεπτεμβρίου».

Ο κ. Μοίρας κάλεσε τέλος τους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν τους ΑΝΕΠ, που όπως είπε, «θα είναι και πάλι μετά τις εκλογές ο βασικός ισχυροποιητικός σταθεροποιητικός παράγοντας».

 

naftemporiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.