Ανασχηματισμός: Στη 13.00 ορκίζεται η νέα κυβέρνηση

Ανασχηματισμός: Στη 13.00 ορκίζεται η νέα κυβέρνηση

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (04/11) ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και αναμένεται τα νέα μέλη να ορκιστούν το μεσημέρι του Σαββάτου στις 13.00 στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13:00, θα γίνει η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Ανασχηματισμό ανανέωσης και προοπτικής με στόχο την ανάπτυξη και την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη», χαρακτηρίζει το νέο κυβερνητικό ανασχηματισμό με σχόλιο του στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τονίζει : «Εύχομαι σε όλες και όλους καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα». «Η κοινωνία δεν θέλει περισσότερα υπουργεία και υφυπουργεία.

Η κοινωνία θέλει λύσεις, απαντήσεις, αποτελέσματα. Η χώρα δε θέλει λαϊκιστές, ερασιτέχνες και κομματικούς υπαλλήλους», σχολίασε το Ποτάμι για τον ανασχηματισμό της κυβένρησης.

«Ο κ. Τσίπρας, όμως, δεν ξέρει άλλο δρόμο. Και έχει χρέη στους ΑΝΕΛ, στην εκκλησία, στο παλιό σύστημα, στους κομματικούς του βαρόνους. Έρμη Ελλάς», καταλήγει το Ποτάμι.

Πηγή: http://www.dikaiologitika.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.