Ανάρτηση που έγινε viral: Η πτήση του θα καθυστερούσε… 47 χρόνια (Photos)

Ανάρτηση που έγινε viral: Η πτήση του θα καθυστερούσε… 47 χρόνια (Photos)

Πως θα σας φαινόταν αν περιμένατε την πτήση σας και μαθαίνατε τυχαία πως δεν θα υπήρχε καθυστέρηση ωρών αλλά… ετών;Ο Τζέιμς Λόϊντ από την Βρετανία σχεδίαζε να ταξιδέψει από την Νέα Ζηλανδία στη Βρετανία.

Έτσι θέλοντας να ενημερωθεί για τις ώρες άφιξης και αναχώρησης της συγκεκριμένης πτήσης, χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα Skyscanner που ενημερώνει διαρκώς online του πελάτες αεροπορικών εταιρειών.

Ο ίδιος, λοιπόν, μη πιστεύοντας τι έβλεπε στην οθόνη του κινητού του, καθώς έδειχνε πως το αεροπλάνο θα έρθει σε  413.786 ώρες, δηλαδή 47 χρόνια.

ptisi_ores

Ο Τζέιμς, χωρίς να χάσει το χιούμορ του, σχολίασε το γεγονός στα social media και έγινε φυσικά viral, γράφοντας «Γεια σου Skyscanner. Απλά αναρωτιέμαι τι θα μου προτείνατε να κάνω κατά τη διάρκεια της – ενδιάμεσης- στάσης των 47 ετών…».

Οι απαντήσεις που έλαβε μάλιστα ήταν πολύ επιτυχημένες, με την ίδια την εταιρία να σχολιάζει με χιούμορ το λάθος στα συστήματά της γράφοντας: «Αν δεν είστε φανατικός θαυμαστής της ταινίας The Terminal θα σας πρότεινα να περάσετε αυτά τα χρόνια εκτός (του χώρου) του αεροδρομίου. Ιδού μερικές προτάσεις…». Ενώ τον ενημέρωσε πως έχει προμηθεύσει το αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας με ότι θα χρειαστεί τα επόμενα 47 χρόνια.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.