Αναμένεται η εισαγωγή βαρελίσιας μπύρας στις αεροπορικές πτήσεις

Αναμένεται η εισαγωγή βαρελίσιας μπύρας στις αεροπορικές πτήσεις

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετή πρόοδος ώστε να γίνουν οι πτήσεις πιο άνετες για τους επιβάτες. Έχουν εισαχθεί πάρα πολλές καινοτομίες, αλλά ακόμα οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν ξέρουν πως να σερβίρουν σωστά στον επιβάτη μια παγωμένη, απολαυστική μπύρα.

Η ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM Royal Dutch Airlines εισάκουσε τις…κραυγές απελπισίας του κόσμου και εισάγει ένα νέο σύστημα που θα σου προσφέρει απολαυστική βαρελίσια μπύρα. Οι επιβάτες θα είναι τώρα σε θέση να πιούν την μπύρα τους, όπως την πίνουν σε μια καλή μπυραρία, στα 35.000 πόδια ύψος.

Μπορεί να θεωρείτε ότι η έλλειψη μπύρας στα αεροπλάνα οφείλεται στο ότι κανείς δεν σκέφτηκε μια τέτοια επιλογή, αλλά στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Η μειωμένη πίεση του αέρα, που προκαλείται από το μεγάλο υψόμετρο μπορεί να κάνει την μπύρα να έχει άσχημη γεύση. Επίσης, οι εταιρείες απαγορεύουν δοχεία που περιέχουν διοξείδιο του άνθρακα, οπότε και η επιλογή της μπύρας σε τενεκεδάκι αποκλείεται. Για να καταπολεμηθούν αυτά τα προβλήματα και για να μπορέσουν οι επιβάτες να πιουν μια μπυρίτσα στον αέρα, η Heineken σχεδίασε κάτι σαν ένα καροτσάκι αεροπλάνου, όπου τοποθετείτε ένα μικρό βαρέλι μπύρας, ένα ψυκτικό σύστημα, και ένας συμπιεστής πίεσης του αέρα, με αποτέλεσμα να «να μπορείς να πιεις στα 36.000 πόδια την ίδια μπύρα που θα έπινες και στο έδαφος».

Η KLM ελπίζει να εισάγει την νέα αυτήν καινοτομία στις πτήσεις της τον Αύγουστο.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.