Γράμμος Μαυροχωρίου: Δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου – Ανακοίνωση κατά της διαιτησία

Γράμμος Μαυροχωρίου: Δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου – Ανακοίνωση κατά της διαιτησία

Τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γράμμου Μαυροχωρίου δημοσιοποιώντας ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στον αγώνα που έδωσε η ομάδα του Μαυρόβου με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-12-2015 ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΦΟΡΕΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ  Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ 22 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 50 ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ….. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΑΓΚΟ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ….. ΚΑΘΕ ΑΓΓΙΓΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ….. ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΝΩ Η ΕΠΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ….. ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ….. ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΑΘΛΟ Ή ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Ή ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ) ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ DVD ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΑΠΛΑ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΚΟΥΙΖ ΟΙ 99 ΣΤΟΥΣ 100 ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ.

 

ΤΟ Δ.Σ.

Α.Γ.Σ. ΓΡΑΜΜΟΣ

ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Ε.Ι. 1952

Leave a Reply

Your email address will not be published.