Μήνυμα μίσους από τον Αμβρόσιο: Να μη μολυνθεί η περιοχή μας με μετανάστες

Μήνυμα μίσους από τον Αμβρόσιο: Να μη μολυνθεί η περιοχή μας με μετανάστες

Σε μία νέα επίδειξη… Χριστιανικής αγάπης προχώρησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Με κείμενο που ανάρτησε στο μπλογκ του, αντιδρά στην φιλοξενία προσφύγων στην Πελοπόννησο, χαρακτηρίζοντας τους πρόσφυγες «στύφη των ισλαμιστών τα οποία εκβιαστικά αποστέλλονται στην πατρίδα μας για να την αλλοιώσουν και να την κατακτήσουν».

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων στο μήνυμά του, αναφέρει ότι αποδέχεται τους πρόσφυγες μόνο ως περαστικούς από τον τόπο μας και εξηγεί γιατί «δεν αντέχουμε να τους κρατήσουμε κοντά μας. «Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας. Δεν ταιριάζουν τα ήθη και τά έθιμά μας! Δεν μας αρέσει ο πολιτισμός τους!

Δεν αποδεχόμεθα την θρησκεία τους! Δεν θέλουμε να υποκύψουμε στα πονηρά κόλπα και τα σατανικά σχέδια των Μεγάλων του κόσμου τούτου, οι οποίοι θέλουν την διάλυση της Ελλάδος μας! (…) ! Οι Τουρκαλάδες ασταμάτητα τους ξεφορτώνουν στα νησιά μας! Δεν θέλουμε από τους Ευρωπαίους Εταίρους μας τα όποια και όσα ευρω-εκατομμύριά τους σαν αποζημίωση!  Οι ισχυροί της Γης ας προσπαθήσουν νά εύρουν κάποια άλλη λύση.  Ας σπάσουν το κεφάλι τους και ας κόψουν το λαιμό τους! Ας χάσουν τον ύπνο τους! Ναί! Ας εύρουν κάποια άλλη λύση!» αναφέρει ο Μητροπολίτης.

Ο Αμβρόσιος απαιτεί να μην μεταφερθούν πρόσφυγες στην Πελοπόννησο για να κρατηθεί όπως λέει καθαρόαιμος ο πληθυσμός και να περιφρουρηθεί η πίστη και η παράδοση, η γλώσσα και ο πολιτισμός.
Ο Αβρόσιος χρησιμοποιεί και επιχειρήματα για να δικαιολογήσει την άποψή του, υποστηρίζοντας ότι οι πρόσφυγες δεν δέχονται τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό επειδή στις κούτες υπάρχει ο σταυρός και τα θεωρούν μολυσμένα και επικαλείται και τα παιδάκια στη Σουηδία που δεν θέλουν να πάνε στο σχολείο, επειδή όπως λέει, φοβούνται τους πρόσφυγες. Ο Μητροπολίτης καλεί τους πολίτες να βρουν τρόπο να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη μεταφορά προσφύγων στην Πελοπόννησο.

Τέλος ο Αμβρόσιος δημοσιεύει και επιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών με την οποία του γνωστοποιεί την πρόθεσή του να βρει χρήματα για να ναυλώσει ένα ή και περισσότερα πλοία για να μεταφέρουν μετανάστες στην Ιταλία.

topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.