Ακούστε δύο από τα τρία ακυκλοφόρητα κομμάτια του David Bowie

Ακούστε δύο από τα τρία ακυκλοφόρητα κομμάτια του David Bowie

To «Blackstar», ο δίσκος που κυκλοφόρησε ο David Bowie λίγες μέρες πριν τον θάνατό του, ήταν αδιαμφισβήτητα ο πιο εντυπωσιακός και μυστηριώδης τρόπος για να μας αποχαιρετήσει ένας από τους πιο σημαντικούς μουσικούς -και ανθρώπους εν γένει- που πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν ήταν, όμως, το τελευταίο του αντίο.

Ο Bowie είχε ηχογραφήσει άλλα τρία κομμάτια πριν πεθάνει, την παραγωγή των οποίων επιμελήθηκε μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Tony Visconti. Σε όλα τους συναντάμε την πειραματική τζαζ του Donny McCaslin και του κουαρτέτου του, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και για τη μουσική ενορχήστρωση του Blackstar. Τα τρία αυτά τραγούδια θα συμπεριληφθούν στο άλμπουμ του μιούζικαλ του Broadway «Lazarus», που ήταν εξ ολοκλήρου βασισμένο στο έργο του Bowie, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Πριν λίγη ώρα όμως, το BBC Radio 6 Music και το BBC Radio 2, έπαιξαν σε εκπομπές τους δύο από τα ακυκλοφόρητα αυτά τραγούδια, το «When I Met You» και το «No Plan».

Μπορείτε να τα ακούσετε το «No Plan» κάνοντας κλικ εδώ και πηγαίνοντας στο 46’10” και το «When I Met You» κάνοντας κλικ εδώ και πηγαίνοντας στο 51’10”.

Το άλμπουμ του μιούζικαλ «Lazarus» θα κυκλοφορήσει επισήμως στις 21/10.

Πηγή: Νάγια Κωστιάνη / http://www.huffingtonpost.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.