Αίσιο τέλος στην απαγωγή του Πουλίδο (Photos)

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρέθηκε ζωντανός και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Επιβεβαιώνει και ο Ολυμπιακός.

Όπως μετέδωσε πρώτο ένα τοπικό Μέσο, τέλος καλό, όλα καλά για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής στην πατρίδα του στο Μεξικό.

Οπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε και από τις επίσημες πηγές της περιοχής, ο Άλαν Πουλίδο έπειτα από επιχείρηση που έγινε στα Νότια της πόλης που έγινε η απαγωγή βρέθηκε ζωντανός μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (τοπική ώρα).

Έτσι η περιπέτεια του Μεξικανού φορ του Ολυμπιακού έχει αίσιο τέλος, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των Αρχών μαζί του φέρεται να πιάστηκε τραυματισμένος και ένας από τους απαγωγείς του.

Αυτή την ώρα ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρεται να είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Την είδηση για την απελευθέρωση του Πουλίδο επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπός του, Φελίπε Αγιάλα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πουλίδο απελευθερώθηκε, είναι καλά».

Παράλληλα και ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την πληροφορία:  «Όλα καλά! Ο εφιάλτης τελείωσε για τον Άλαν! Είναι με τους δικούς του και είναι ασφαλής», ενημερώνουν οι ερυθρόλευκοι.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.