Ξεριζώθηκαν οι διοικήσεις των Οργανισμών του υπ. Γεωργίας

Ξεριζώθηκαν οι διοικήσεις των Οργανισμών του υπ. Γεωργίας

APOSTOLOY-BAGGELHS-464
ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου

Από μηδενική βάση εξετάζει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου τη στελέχωση των Οργανισμών που εποπτεύει το Υπουργείο, από τη στιγμή που ζήτησε (και πήρε) τις παραιτήσεις όλων των διοικήσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agro24.gr  ελάχιστοι από τους μέχρι χθες προέδρους, αντιπροέδρους κ.λπ. θα «διασωθούν», θα αξιοποιηθούν δηλαδή εκ νέου, είτε στις ίδιες θέσεις είτε σε άλλες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «κομμένος» είναι και ο πρώην γενικός γραμματέας Δημήτρης Γελαλής, ο οποίος δεν θα επανέλθει στη θέση που άφησε παραιτούμενος πριν τις εκλογές με την – μάταια όπως αποδείχτηκε – προσδοκία να μπει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα. Για τη θέση αυτή έχει θέσει ισχυρή υποψηφιότητα στέλεχος από εκείνα που ήταν στη διοίκηση εποπτευόμενου οργανισμού και έδωσε – και αυτό – την παραίτησή του στον κ. Αποστόλου χθες.
Αμετακίνητος παραμένει ο έτερος Γενικός Γραμματέας, αρμόδιος για τα ευρωπαϊκά θέματα, Χαράλαμπος Κασίμης, ο οποίος θεωρείται πετυχημένος και αποτελεσματικός στον τομέα του. Στον ΟΠΕΚΕΠΕ όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει πλήρης αλλαγή φρουράς, καθώς ο Οργανισμός αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την ομαλή καταβολή των ενισχύσεων και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου φέρεται να επιθυμεί πιο τεχνοκρατική στελέχωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.