Αγροτική εστία: Μέχρι τέλος του μήνα αιτήσεις για κουπόνια διακοπών

Αγροτική εστία: Μέχρι τέλος του μήνα αιτήσεις για κουπόνια διακοπών

Έως τις 30 Ιουνίου καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόµενοι αγρότες για το φετινό πρόγραµµα Αγροτικής Εστίας, όπως αποκαλύπτει στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 13 Ιουνίου μαζί με το ειδικό ένθετο για τις δηλώσεις ενιαίας ενίσχυσης, προκειµένου 149.000 τυχεροί εξ αυτών να απολαύσουν δωρεάν διακοπές, εφόσον κληρωθούν στην ηλεκτρονική διαδικασία που θα ακολουθήσει την επεξεργασία των αιτήσεων.

Μάλιστα, στη σχετική ΚΥΑ που δηµοσιεύτηκε στην Εφηµερίδα της Κυβέρνησης, η οποία καθορίζει τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τον αριθµό των δικαιούχων, σηµειώνεται ότι για φέτος στο πρόγραµµα κοινωνικού τουρισµού του ΟΓΑ εντάσσονται 100.000 άτοµα, εκ των οποίων 85.000 θα πραγµατοποιήσουν 6 ηµέρες διακοπές.

Επίσης, περίπου 15.000 συνταξιούχοι θα µπορέσουν να πραγµατοποιήσουν 6 ηµέρες διακοπές και µέχρι τέσσερις απλές λούσεις σε νοµίµως λειτουργούσες εγκαταστάσεις ιαµατικών πηγών της χώρας.

Στο εκδροµικό πρόγραµµα µπαίνουν 49.000 άτοµα, εκ των οποίων 7.000 άτοµα να πραγµατοποιήσουν 3ήµερες εκδροµές,10.000 άτοµα 2ήµερες εκδροµές και 32.000 άτοµα µονοήµερες εκδροµές.

 

agronews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.