Ποιοι επιχειρηματίες συνοδεύουν τον Αλέξη Τσίπρα στην Αγία Πετρούπολη (Φωτογραφίες)

Στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας βρίσκεται από το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στο  φόρουμ των BRICS.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το διεθνές οικονομικό φόρουμ, καθώς και το περίπτερο της Gazprom.

Τον συνοδεύει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο σύμβουλος για την ένταξη της Ελλάδας στην τράπεζα BRICS Παναγιώτης Ρουμελιώτης και ο εξάδελφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας καθώς και οι πρόεδροι της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης, των ΕΛΠΕ Σπ. Παλαιογιάννης και της ΔΕΠΑ Γρ. Στεργιούλης.

Στην πρωθυπουργική αποστολή βρίσκονται και 25 Έλληνες επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν, ενώ στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης συμμετέχουν πάνω από 1.600 εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Στο φόρουμ θα παραστούν εκπρόσωποι από περισσότερα από 27 funds από 16 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Σαουδική Αραβία, την Κίνα, την Ευρώπη και χώρες της Μέσης Ανατολής.

Μεταξύ άλλων στην Αγία Πετρούπολη βρίσκονται ελληνικές επιχειρήσεις όπως οι ΑΚΤΩΡ, Aldemar, Κοπελούζος, Ελληνικά Καλώδια, Βιοχάλκο, Laskaridis Group, Lamda Development, International Group του Ιβάν Σαββίδη, Σωληνουργεία Κορίνθου, Ένωση Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών – ΕΒΙΔΙΤΕ, Intracom, Δωδώνη, Temes SA, ΣΕΠΕ, Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ ΚΑΙ Φάρμες Ζούρας, κ.λπ.

kontranews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.