Ανέστης Αγγελής για TAP: Κανένα ανταποδοτικό δεν μπορεί να θεωρείται οριστικό

Ανέστης Αγγελής για TAP: Κανένα ανταποδοτικό δεν μπορεί να θεωρείται οριστικό

Διευκρινήσεις για τα ανταποδοτικά του TAP έδωσε ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής μετά τις έντονες αντιδράσεις από τις περιοχές Κορησού και Κλεισούρας. Σύμφωνα με τον κ. Αγγελή όλες οι προτάσεις βρίσκονται στο στάδιο της συνεχούς διαβούλευσης, ενώ “κανένα έργο πλην των μεταπτυχιακών δεν μπορεί να θεωρείται οριστικό γιατί δεν υπάρχει οριστικός κατάλογος, ο οποίος και θα προσδιοριστεί από την Περιφέρεια. Και σε αυτό είμαι ξεκάθαρος”.

Αναφορικά με την Κλεισούρα ο κ. Αγγελής σημείωσε ότι υπάρχουν προτάσεις και αιτήματα από 25 Φεβρουαρίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα αιτήματα θα εκπληρωθούν. Για τις ιδιοκτησίες δήλωσε ότι υπάρχουν αποζημιώσεις και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει προβλήματα.

Στα πλαίσια της συνεχούς διαβούλευσης θα λέμε την πραγματικότητα, επεσήμανε ο κ. Αγγελής. Το θέμα είναι, συνέχισε, κατά πόσο ο TAP μπορεί να ανταποκριθεί στις προτάσεις αυτές. Εγώ δεν μπορώ να το ξέρω, σημείωσε.

Για το εάν οι αντιδράσεις είναι υποκεινούμενες ο Δήμαρχος Καστοριάς αρκέστηκε να πει πως τα συμπεράσματα είναι του καθενός, μη θέλοντας να τοποθετηθεί. Είναι υποχρέωση όλων, τόνισε, να παρουσιάζονται τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Δημάρχου Καστοριάς

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.