«Γίνε Φίλος» της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς: Εθελοντικό Πρόγραμμα 2016-2017

«Γίνε Φίλος» της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς: Εθελοντικό Πρόγραμμα 2016-2017

Θέλεις να γνωρίσεις έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης;

Θέλεις να δημιουργήσεις νέες φιλίες;

Θέλεις να αποκτήσεις νέες δεξιότητες;

Δήλωσε συμμετοχή στο εθελοντικό πρόγραμμα της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό- Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς «Γίνε Φίλος» υποβάλλοντας την αίτησή σου από 1μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2016

στο ηλεκτρονικό email: ginefilos@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα«ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ» μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γρηγορίου Σταυρούλα στο τηλέφωνο 6981402528 .

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Οι εθελοντές του προγράμματος «Γίνε Φίλος» περνούν δύο ώρες κάθε εβδομάδα με παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με αυτισμό ή με τις οικογένειές τους στο σπίτι ή έξω. Προσπαθούμε να βρούμε κάτι κοινό ανάμεσα στον εθελοντή και την οικογένεια για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή σχέση και την άψογη συνεργασία τους. Ψάχνουμε για άτομα κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως φύλου, αξιόπιστα, φιλικά, συνεπή, ευαισθητοποιημένα και με όρεξη να γνωρίσουν έναν ‘διαφορετικό’ τρόπο σκέψης. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός στον αυτισμό αλλά να έχεις τη διάθεση και την επιθυμία για μάθηση και για βοήθεια. Αν μπορείς απλά να μοιραστείς το χόμπι σου ή λίγο από το χρόνο σου με το άτομο με αυτισμό τότε μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά το ίδιο και την οικογένειά του!!!

Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη!!!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

ΣΕ WORD: Αίτηση-Εθελοντών-Γίνε-Φίλος-2016-2017

ΣΕ PDF: Αίτηση-Εθελοντών-Γίνε-Φίλος-2016-2017

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.