Επικράτησε η ΑΕΛ με 50-47 σε βάρος της Καστοριάς

Επικράτησε η ΑΕΛ με 50-47 σε βάρος της Καστοριάς

Mε το σκορ να κινείται σε χαμηλά επίπεδα, και τις άμυνες να έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο, η ΑΕΛ πήρε τη νίκη σήμερα το απόγευμα τη νίκη επί της Καστοριάς με σκορ 50-47, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι κανένας παίκτης, τόσο από την πλευρά της ΑΕΛ, όσο και από την Καστοριά, δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων, με τη δύναμη να είναι ένα επιπλέον στοιχείο που κυριάρχησε στην αναμέτρηση.
Δεύτερη νίκη για την μπασκετική ΑΕΛ
ΟΙ «βυσσινί» πάντως πήραν από την αρχή το προβάδισμα στον αγώνα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η Καστοριά απείλησε και πλησίασε στο σκορ, με την αναμέτρηση να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκεί η άμυνα της ΑΕΛ έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους, παρά τις προσπάθειες που έκαναν για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, ή να πάρουν ακόμη και τους δύο βαθμούς της νίκης.
Δεύτερη νίκη για την μπασκετική ΑΕΛ
Δεύτερη νίκη για την μπασκετική ΑΕΛ
Τα δεκάλεπτα: 20-7, 27-13, 39-32, 50-47
AEΛ (Παπαδόπουλος): Βλαχούλης 7 (1), Αθανασόπουλος 6, Σαριμπαλίδης 6 (1), Λαλάκης, Τσούτσος, Κουτίνας 2, Κονδυλόπουλος, Παπανικολάου 7 (1), Μαλτέσιος 7, Πολίτης 9 (1), Παπακώστας 6, Φιλιππόπουλος
Καστοριά (Σούλιος): Δαραβίγκας 3 (1), Κρανιάς, Ματενίδης 8 (1), Γυμνόπουλος, Τερσενίδης 3 (1), Αντωνιάδης 3 (1), Νταλλής 3 (1), Τασούδης 8 (1), Τεπετίδης 9 (1), Τσαούσης, Τσότσος 2, Βοϊβατόπουλος 8
Χρυσόστομος Τρίμμης, www.thessaliatv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.