Στην Καστοριά ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Διεκδικώ μια Ν.Δ. ζωντανή”

«Μετά την απομάκρυνση ουδέν λάθος αναγνωρίζεται». Με αυτή τη φράση έδωσε το στίγμα του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κλείνοντας σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στην Καστοριά την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία.  «Διεκδικώ μια Νέα Δημοκρατία η οποία θα είναι ζωντανή και όχι νωθρή, δήλωσε σε συγκέντρωση φίλων του, σε καφέ, ενώ σε έντονο ύφος δήλωσε πως «δεν θα ζητάμε την άδεια του κ. Τσίπρα για να είμαστε δεξιοί, πατριώτες και χριστιανοί» κερδίζοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Στο πλευρό του φυσικά και η Ευγενία Μανωλίδου η οποία προτίμησε να μην κάνει δηλώσεις αφήνοντας τα φώτα στον Άδωνι Γεωργιάδη.
«Πρέπει να δείξουμε στους νέους ανθρώπους ότι εάν έρθουν στη Ν.Δ. θα έχουν μέλλον, θα έχουν λόγο, θα έχουν ρόλο. Εάν έχουμε πάντα μια επετηρίδα, αυτό δε μπορεί να αλλάξει ποτέ» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Εγώ θέλω ένα κόμμα που η ηγεσία και οι διάφορες οργανώσεις του, οι οργανώσεις και η ηγεσία, θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, σε συνεχή επαφή», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
Υποστήριξε δε ότι «η ενότητα του κόμματος δεν είναι ούτε υπό διαπραγμάτευση και ούτε κινδυνεύει από τη διαδικασία εκλογής προέδρου που είναι μια γιορτή της δημοκρατίας».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, σε ό,τι αφορά την πόλη μας ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «άκουσα και κατέγραψα τα προβλήματα της γουνοποιίας, τα οποία και θα αναδείξω στο προσεχές μέλλον είτε από τη Βουλή αλλά και από τα μέσα ενημέρωσης».Τέλος σημείωσε ότι «δεν μπορεί η Αθήνα να παίρνει αποφάσεις και να στέλνει εντολές στους Νεοδημοκράτες της χώρας» επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή των τοπικών οργανώσεων είναι μονόδρομος για την επόμενη μέρα της παράταξης.

IMG_7274 IMG_7275 IMG_7281 IMG_7284 IMG_7289 IMG_7290 IMG_7292 IMG_7296 IMG_7299 IMG_7301 IMG_7304 IMG_7310 IMG_7313 IMG_7317 IMG_7320

Leave a Reply

Your email address will not be published.