Η Adele απαγορεύει στον Ντόλνταντ Τραμπ να παίξει ξανά τη μουσική της στις ομιλίες του

O ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόλναντ Τραμπ έπαιζε τη μουσική της Adele στις προεκλογικές ομιλίες του, χωρίς την άδειά της. Η τραγουδίστρια αποφάσισε λοιπόν να βάλει ένα τέλος και χαιρόμαστε πολύ για αυτό, γιατί Adele και Τραμπ σίγουρα δεν πάνε μαζί.

Σε ένα event στην Οκλαχόμα, το «Rolling in The Deep» έπαιξε μετά την περίφημη ομιλία της Σάρα Πέιλιν. Ο Τραμπ επίσης χρησιμοποιήσε το «Skyfall», το τραγούδι που έγραψε η Adele για την ομώνυμη ταινία του James Bond, σε μία εκδήλωση στο Οχάιο.

Αυτό προκάλεσε την οργή των fans της Adele και έτσι άρχισαν να της ζητούν να απαγορεύσει σε Πέιλιν και Τραμπ να παίζουν τη μουσική της.

«Αναρωτιέμαι εάν η Adele ξέρει ότι ο Τραμπ χρησιμοποιεί τη μουσική της για να προωθήσει τον ρατσισμό και το μίσος», γράφει κάποιος στο Twitter.

Οι φωνές τους όπως φαίνεται εισακούστηκαν και έτσι, ευτυχώς για όλους εμάς, οι εκπρόσωποι της αποφάσισαν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να βεβαιωθούν ότι ο Τραμπ δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά τη μουσική της.

«Η Adele δεν έχει επιτρέψει να χρησιμοποιείται η μουσική της σε καμία πολιτική καμπάνια,» δήλωσε σχετικά στον Independent ένας εκπρόσωπος της.

Πρόκειται πραγματικά για την ευχάριστη είδηση της ημέρας!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.