Μία μοναδική συνταγή την οποία θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι, μερέντα χωρίς συντηριτικά!
Συστατικά:
25 γρ μέλι
50γρ καρυδέλαιο
50γρ σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
20 γρ κακάο σκόνης
150 γρ ζάχαρη άχνη
200 γρ φουντούκια καβουρδισμένα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μούλτι τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν. Έπειτα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας και συνεχίζουμε να το χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν . Στην συνέχεια βάζουμε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζουμε σε ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί .
Μυστικό : αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να βάλετε 70 γρ βούτυρο
ευχαριστούμε το Bakery Chef Βαγγέλη Γρηγοριάδη.