Η Χορωδία “Ορεστίδος” στην Πτολεμαϊδα

Η Χορωδία “Ορεστίδος” στην Πτολεμαϊδα

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου η Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία της «Ορεστίδος»  έλαβε  μέρος στην 9η Συνάντηση Χορωδιών της Πτολεμαΐδας, που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας  και η Θρακική Εστία Εορδαίας, τιμώντας τα Ελευθέρια της πόλεως από τον Τουρκικό ζυγό.

Αλλη μία εξαιρετική εμφάνιση της Χορωδίας της ” Ορεστίδος”, υπό την Δνση του μαέστρου Ντίνου Ταμβάκη. Η Χορωδία απέδωσε με αρτιότητα ένα ιδιαίτερο απαιτητικό πρόγραμμα, εντυπωσιάζοντας το κοινό και αποσπώντας το θερμό του χειροκρότημα. Με την εμφάνιση της αυτή η Χορωδία της «Ορεστίδος» πιστοποίησε την ανοδική της πορεία, η οποία είναι αποτέλεσμα της επίπονης δουλειάς που γίνεται από τον μαέστρο Ντίνο Ταμβάκη και τους χορωδούς του συλλόγου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε γλέντι με συνοδεία δημοτικής ορχήστρας. Ευχάριστή έκπληξη η εμφάνιση των Τροβαρδούρων της Πτολεμαΐδας, οι οποίοι απέδωσαν με κιθάρες και φυσαρμόνικα παλιές καντάδες. Πολύ ζεστή και από καρδιάς η φιλοξενία των διοργανωτών, του Συλλόγου Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας και Θρακικής Εστίας Εορδαίας. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.