«8 με 8»: Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς από 27 έως 31 Δεκεμβρίου 2023

«8 με 8»: Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς από 27 έως 31 Δεκεμβρίου 2023

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Ώρα 12:00

Παιδικό happening: illusions magic show

Ταχυδακτυλουργός στην πλατεία Αφών Εμμανουήλ (συνοικία Ντολτσό)

Πλαισιώνουν performers

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Ώρα 19:00

Μουσική εκδήλωση – One guy stand live

Πλατεία Αφών Εμμανουήλ (συνοικία Ντολτσό)

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, Ώρα 12:00

Street saxophone music

Στους πεζόδρομους: Δημάρχου Β.Νικίδη, Πτολεμαίων, Αρχιμήδους &  Στρ. Άρτη & Ερμού

Πλαισιώνουν performers

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, Ώρα 13:00

Παιδικό happening: Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται από ψηλά

Σε συνεργασία με το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Τ.Α.Κ) Καστοριάς, στο αίθριο του εμπορικού κέντρου Καστοριάς

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, Ώρα έναρξης 23:00

Υποδοχή νέου έτους στην πλατεία Αφών Εμμανουήλ (συνοικία Ντολτσό)

Με το μουσικό σχήμα One Take Productions

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

– Παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Πολιτιστικό Σύλλογο Νταηλάκη «Η Πρόοδος» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νταηλάκη, ώρα 18.00.

– Προσφορά Τσιγαρίδων και κρασιού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΛΥΒ στην αίθουσα του Συλλόγου ΛΥΒ (παιδική χαρά), ώρα 19.00.

– BAZAAR του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών και του Κέντρου «ΚΕΛΕΤΡΟΝ, Αγάπη για το παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο», στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς κατά τις εργάσιμες ώρες.

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

BAZAAR του Πολιτιστικού Εξωραιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών και του Κέντρου «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο», στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς κατά τις εργάσιμες ώρες.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

– Παιδική γιορτή από τον Εξωραϊστικό – Μορφωτικό Σύλλογο Καλλιθέας. Ο Αϊ-Βασίλης μοιράζει δώρα στην αίθουσα του Συλλόγου στην Καλλιθέα, ώρα 16:00.

– Πρωτοχρονιάτικο Παιδικό Party από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών «Κέλετρον» και του Κέντρου «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο», απογευματινές ώρες.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

-Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών «Κέλετρον» και του Κέντρου «ΚΕΛΕΤΡΟΝ, Αγάπη για το παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο» και στη συνέχεια Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στους οικισμούς των Εργατικών Κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή της Χλόης, ώρα 13.00.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου

Άναμμα Μπουμπούνας και παραδοσιακές τσιγαρίδες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποριάς στο αύλειο χώρου του Συλλόγου της Ποριάς, ώρα 18.00.

 

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

Παιδικό party με face painting στο Στέκι Νεολαίας Μαυροχωρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροχωρίου «Έμπνοος», ώρα 18.00.

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

– Παιδικό Πάρτυ με τον κλόουν Πέτρο από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πολυκάρπης «Δημιουργία» στο παλιό δημοτικό σχολείο Πολυκάρπης, ώρα 17.00.

– Πρωτοχρονιάτικη γιορτή με μουσική και εδέσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανιάκων «Η Αγία Παρασκευή» στο παλιό πέτρινο Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων, ώρα 18.00.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

– Παιδικό  party  στην πλατεία της Κοινότητας Οινόης από την Κοινότητα Οινόης και τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Οινόης, ώρα 16.00.

– Δώρα από τον Αι-Βασίλη σε όλα τα σχολειόπαιδα από τον Σύλλογο Γυναικών Τοιχιού. Εορταστικό Πάρτυ για παιδιά, κλόουν, κεράσματα, μουσική στην πλατεία Τοιχιού, ώρα 19.00.

– Παιδική εκδήλωση «Ο Αι-Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά» στο Πέτρινο κτήριο Χιλιοδένδρου από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χιλιοδένδρου και την Κοινότητα Χιλοδένδρου, ώρα 19.00.

– Παιδική θεατρική παράσταση στο Στέκι Νεολαίας Μαυροχωρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροχωρίου «Έμπνοος», ώρα 19.30.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

– Κάλαντα με παραδοσιακή ορχήστρα στους δρόμους της Κοινότητας Μανιάκων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανιάκων «Η Αγία Παρασκευή», ώρα 10.30π.μ.

– Εορταστικό Γλέντι, προσφορά εδεσμάτων (πατσάς & κρασί) στην πλατεία της Κοινότητας Κλεισούρας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας

– Παιδικό Καρναβάλι στην πλατεία της Κοινότητας Μακροχωρίου, ώρα 11.00π.μ.

– Υποδοχή του νέου έτους στην πλατεία Δισπηλιού. Ο Αι-Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά της Κοινότητας. Προσφορά κερασμάτων, τσιγαρίδες, πατσάς και κρασί. Διοργάνωση: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού Καστοριάς, ώρα έναρξης 16.00.

– Παραδοσιακά κάλαντα με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας στην Κοινότητα Μαυροχωρίου από το Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροχωρίου «Έμπνοος», ώρα 17:00.

– Μπουλούκια καρναβαλιστών στις γειτονιές της Κοινότητας Κορησού, ώρα 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.