8 συλλήψεις στην Βαρκελώνη για συμμετοχή σε όργιο εν μέσω μέτρων για Covid-19

8 συλλήψεις στην Βαρκελώνη για συμμετοχή σε όργιο εν μέσω μέτρων για Covid-19

Ο κορονοϊός έχει κάνει μεγάλο κακό και στους μερακλήδες παγκοσμίως. Όπως σε αυτούς της Βαρκελώνης, καθώς η αστυνομία της πόλης της Ισπανίας συνέλαβε 8 άτομα σε διαμέρισμα στο κέντρο και συγκεκριμένα στον δρόμο Κάσπε γιατί πήγαν να συμμετάσχουν σε όργιο παρότι υπάρχει σχετική απαγόρευση και καραντίνα σε όλους.

Ένας εκ των συμμετεχόντων μετάνιωσε και τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία βρήκε μέσα κοκαΐνη, σπιντ, έκσταση και άλλα ναρκωτικά, τα οποία θα έπαιρναν για να… βοηθήσουν στο όργιο. Οι οκτώ συλληφθέντες είναι άνδρες, αλλά δεν θα ήταν οι μόνοι, καθώς αναμένονταν συνολικά περί τα 20-30 άτομα για να λάβουν μέρος, ενώ το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει για μια εβδομάδα ένας από τους συλληφθέντες

Οι αστυνομικοί πήγαν με πολιτικά και τους πέρασαν για συμμετέχοντες, προτού προχωρήσουν στις συλλήψεις. Μάλιστα ένας εκ των συλληφθέντων έβηχε και του έγινε το τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. Όπως γράφουν και τα ισπανικά ΜΜΕ, συνελήφθησαν και γιατί παραβίασαν την εντολή για καραντίνα, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: gazzeta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.