6.5 εκατομμύρια ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Καστοριάς

Τη χρηματοδότηση για δύο ακόμη έργα αγροτικής οδοποιίας εξασφάλισε ο Δήμος Καστοριάς στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για αγροτικές οδοποιίες που θα εκτελεστούν στην περιοχή του Κεφαλαρίου με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και της περιοχής Καλοχωρίου – Τσάρτιστας, με προϋπολογισμό επίσης 500.000 ευρώ.

Τα νέα αυτά έργα έρχονται να προστεθούν στη λίστα των παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει και υλοποιεί ο Δήμος Καστοριάς για τον αγροτικό τομέα, φτάνοντας σε προϋπολογισμό τα 6.500.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τα δύο νέα έργα αγροτικής οδοποιίας σε Καλοχώρι και Κεφαλάρι που εντάχθηκαν στο Π.Α.Α., σε εξέλιξη είναι η αγροτική οδοποιία στην Δ.Ε. Αγίων Αναργύρων με 866.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Φιλόδημος, ενώ ήδη δημοπρατήθηκαν και άμεσα θα ξεκινήσουν να εκτελούνται δύο μεγάλα έργα για την αγροτική οδοποιία της Δ.Ε. Μεσοποταμίας με προϋπολογισμό 2.000.000 ευρώ και των Δ.Ε. Μακεδνών και Βιτσίου με προϋπολογισμό 2.550.000 ευρώ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.