Καλοκαιρινές διακοπές: Σου δίνουμε 5 λόγους να επισκεφθείς την Ικαρία

Τα τελευταία χρόνια, ακούς όλο και περισσότερους φίλους σου να σου λένε πως το καλοκαίρι που έρχεται, θα επισκεφθούν την Ικαρία. Ακόμη κι αν έχεις ήδη κανονίσει το φετινό σου καλοκαιρινό προορισμό, ή πιστεύεις πως οι Κυκλάδες είναι διαχρονική αξία στις επιλογές σου, εμείς θα προσπαθήσουμε να σε πείσουμε για το αντίθετο.

Armenistís_ikaría

Στην Ικαρία θα κάνεις πολύ οικονομικές διακοπές.
Πολύ βασικό, το να κάνεις διακοπές με χαμηλό budget. Μπορείς να περάσεις τις μέρες σου σε υπέροχες παραλίες, να φας και να πιείς όσο θέλεις και να σου περισσέψουν χρήματα.

Θα δεις μερικές από τις ομορφότερες παραλίες που έχεις δει στη ζωή σου
Οι εξωτικές Σεϋχέλλες είναι ιδανικές για σένα που θες να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε τροπικό νησί και η Μεσακτή για να μπεις στο καλιφορνέζικο mood των σέξι surfers.

7714800

Θα χαλαρώσεις και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου
Είναι γνωστό πως Ικαρία και άγχος δεν πάνε μαζί. Το μυστικό της μακροζωίας βρίσκεται στην ηρεμία των κατοίκων της και για καλή σου τύχη, η ηρεμία αυτή είναι κολλητική.

Θα φας απίστευτα παραδοσιακά φαγητά
Είναι όλα φρέσκα, όλα χειροποίητα και όλα λαχταριστά. Και το καλύτερο; Επειδή τα περισσότερα φαγητά είναι δροσερά κι ελαφριά, δεν παχαίνουν!

11718_ikarian_island_dream

Θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου
Θα χορέψεις μέχρι το πρωί στα παραδοσιακά πανηγύρια(όπου συγκεντρώνονται χιλιάδες άνθρωποι), ακόμη κι αν το να χορεύεις δεν είναι του «στυλ» σου, πίνοντας άφθονο κόκκινο κρασί.

045a028259db1d93fe783f40073b89eb1313933344    feast_ikaria_slide01-580x260

 

ikariamag.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.