Τα 52 μέρη που πρέπει να επισκεφτούμε σύμφωνα με τους New York Times: Η Ελλάδα είναι… ακριβή

Πενηντα-δύο μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε το 2015, τιτλοφορείται το μεγάλο τουριστικό αφιέρωμα της εφημερίδας New York Times. Με μεγάλες εικόνες και μικρά κειμενάκια, δημοσιογράφοι της εφημερίδας προτείνουν πενήντα δύο μέρη που αξίζει αν δει κανείς αυτόν τον χρόνο.

Το νούμερο 10 η «Μακεδονία» όπως αποκαλούν τα Σκόπια οι New York Times και το νούμερο 52, η Νότια Τουρκία, επειδή… τα ελληνικά νησιά είναι πολύ ακριβά.

«Απορρίπτετε τα ελληνικά νησιά επειδή είναι ακριβά; Δοκιμάστε την Τουρκία. Η Κως δεν είναι της μόδας, η Κας όμως είναι. Και ενώ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα καλά κρατεί, οι τιμές στα ελληνικά νησιά παραμένουν πολύ υψηλές, χωρίς όμως να έχουν να προσφέρουν πολλά στον τουρίστα που ψάχνει all-inclusive διακοπές. Η Μεσόγειος όμως έχει να προσφέρει πολλά και στα νότια παράλια της Τουρκίας, υπάρχει ένα μικρό διαμάντι που λέγεται Κας. Και ενώ η διπλανή πόλη της Καρκάν έχει πήξει από μεθυσμένους Βρετανούς, αυτό το μέρος έχει μείνει παρθένο και ήσυχο. Γνωστό ως ο παράδεισος των δυτών, η μικρή πόλη έχει μια χίπικη αίσθηση κυρίως λόγω των μικρών καφέ που ακούει κανείς καταπληκτική τζαζ μουσική. Οι επισκέπτες που θέλουν και λίγο αρχαιολογικό και ιστορικό τουρισμό μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Κας σαν βάση τους και να επισκεφτούν τα γύρω μέρη όπως η Πατάρα και ο Ξανθός» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Δείτε εδώ τα 52 μέρη που προτείνει η εφημερίδα ΕΔΩ.

 

 

 

rizopoulospost.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.