2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαίμαχων Καστοριά 2016

2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαίμαχων Καστοριά 2016

Οι παλαίμαχοι ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ διοργανώνουν το δεύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου στον νομό Καστοριάς – Όροι συμμετοχής

1.Μπορούν να συμμετέχουν ομάδες παλαιμάχων ποδοσφαιριστών,ομάδες φορέων,αλλά και ανεξάρτητες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

2.Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα της Καστοριάς που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα,σε απογευματινές έως βραδυνές-νυχτερινές ώρες, υπό το φως των προβολέων.

3.Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο Παρασκευή 27 Μαίου,Σάββατο 28 Μαίου και Κυριακή 29 Μαίου 2016.

4.Το κόστος συμμετοχής για τις τρείς ημέρες ορίζεται στα 80 Ευρώ ανά συμμετέχοντα και περιλαμβάνει διανυκτέρευση την Παρασκευή 27 Μαίου,το πρωινό, το γεύμα και την διανυκτέρευση του Σαββάτου 28 Μαίου,όπως και το πρωινό και το γεύμα της Κυριακής 29 Μαίου.Θα υπάρχει παράταση για τον χρόνο παράδοσης στα δωμάτια.Τα συνοδά μέλη χρεώνονται 70 ευρώ κατ` άτομο.

5.Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ποδοσφαιριστές από 38 ετών και άνω και αυτό θα βεβαιώνεται απο την ταυτότητα που θα επισυνάπτεται, σε δελτίο που θα εκδοθεί για τους αγώνες

6.Τους αγώνες θα διευθύνουν επίσημοι διαιτητές της Ε.Π.Σ.Καστοριάς και θα υπάρχει γιατρός και παρατηρητής αγώνος.

7.Η διαμονή θα γίνει στα ξενοδοχεία ΤΣΑΜΗΣ,ΚΕΛΕΤΡΟΝ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,την δε Παρασκευή 27 Μαίου και ώρα 10 μ.μ. θα γίνει βραδυά καλωσορίσματος όλων των συμμετεχόντων.

8.Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις επισκέψεων στα αξιοθέατα της Καστοριάς (Γύρος της λίμνης,Σπήλαιο του δράκου,Μονή Μαυριώτισσας,Ενυδρείο,Λιμναίος οικισμός,Μουσείο με κέρινα ομοιώματα,Εκθετήριο Γούνας Καστοριάς,Λαογραφικό Μουσείο) με δωρεάν ξενάγηση και ειδική ελάχιστη τιμή για τα γκρούπ του τουρνουά.

9.Η κάθε ομάδα θα πρέπει να καταθέσει το ποσό των 150 Ευρώ για την οριστικοποίηση της συμμετοχής της,το οποίο θα επιστραφεί με την έλευση της κάθε ομάδος, όσο δυνατον πιό νωρίς και το αργότερο την Δευτέρα 23 Μαίου,για την δέσμευση ανάλογων διανυκτερεύσεων.

10.Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 70` λεπτών(δύο ημίχρονα των 35` λεπτών) και από τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχη,θα εξαρτηθεί αν θα διοργανωθεί και Β` φάση του τουρνουά.

11.Ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν για το τριήμερο των αγώνων, δίχως διαμονή, έχει κόστος 15 ευρώ το άτομο.

12.Στον κάθε παλαίμαχο που θα αγωνιστεί στο τελος θα δοθεί έπαινος συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες στον κ.Δημήτριο Εμμανουηλίδη τηλ 6937 019988 email:emmanouilidisfurs@gmail.com

sentra.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.