24 ώρες διορία για να δώσει εξηγήσεις ο Χαϊκάλης

Εξηγήσεις από τον Παύλο Χαϊκάλη για την offshore εταιρεία θα ζητήσει σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας του κόμματος Τέρενς Κουίκ μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του ALPHA.

Η πολιτική θύελλα που προκάλεσε η χθεσινή παραδοχή του Παύλου Χαϊκάλη πως αυτός είναι ο υπουργός με την offshore εταιρία στην Κύπρο προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος και σήμερα ο κος Χαϊκάλης καλείται να δώσει εντός 24ωρών εξηγήσεις.

«Ο συνάδελφος Παύλος Χαϊκάλης έκανε ήδη χθες μια δήλωση για το θέμα. Παρ’ όλα αυτά και επειδή οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θέλουν να τους βαραίνει καμία σκιά, ενημερώθηκα ότι ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα τον καλέσει σήμερα στο γραφείο του και θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο Υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.” ανέφερε ο κος Κουίκ.

 

Πηγή: www.lifo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.