Καστοριά: 1η Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας Στήριξης Μετώπου “Λαϊκή Ενότητα

Την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια η πρώτη γενική συνέλευση της πρωτοβουλίας στήριξης του μετωπικού φορέα «Λαϊκή Ενότητα» προκειμένου να συνεχιστεί ο μεγάλος αγώνας ενάντια στα μνημόνια και στις νεοφιλελεύθερες συντηρητικές πολιτικές, μετά την ανατροπή του κοινωνικού συμβολαίου του ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο της εργασίας, του πολιτισμού, των κινημάτων και της νεολαίας ειδικά, που τον οδήγησαν στην κυβέρνηση.

 

Με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και στο ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο που ορίζεται από την εκλογική διαδικασία συγκροτήθηκε η συντονιστική – εκλογική επιτροπή του αγώνα που περιλαμβάνει τους:

 

Αδαμίδου Σταυρούλα

Βλάχος Χρήστος

Δέλλας Χρυσόστομος

Γιανκοπούλου Νατάσσα

Γκαλίτσας Γαβριήλ

Ζαρογιάννη Βάσω

Ζεφτυρίδου Κική

Σεραφείμ Κώστας

Στεφάνου Γρηγόρης

Τεζαψίδης Σωκράτης Ναούμ,

και συμπεριλαμβάνει και τις /τους υποψήφιους βουλευτές.

Η ανοιχτή διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου με το οποίο θα αντιπροσωπευθεί το κίνημα τοπικά  ολοκληρώθηκε Παρασκευή 4  Σεπτεμβρίου βράδυ  και οι υποψήφιοι είναι:

Διαμαντόπουλος Βαγγέλης

Λιούζας Στέφανος

Ζάνος Δημήτρης

Μιχαηλίδου Κική

 

Το «ΟΧΙ μέχρι τέλους» στα μνημόνια και στις αντιλαϊκές πολιτικές, γίνεται ήδη  ένα πλατύ κοινωνικό και πολιτικό κίνημα μέσα από λαϊκές πρωτοβουλίες σε κάθε περιοχή της χώρας.

Σε όλη την Ελλαδα συγκροτείται Μετωπικός πολιτικός φορέας «Λαϊκή Ενότητα»,  με πρωτοβουλία  βουλευτών που με το ΟΧΙ τους στην βουλή δεν επέτρεψαν να επιβληθεί ο ολοκληρωτισμός του «there is no alternative» στη σύγχρονη ιστορία της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Στο Μέτωπο  «Λαϊκή Ενότητα»  προσχωρούν πολιτικές οντότητες, ανεξάρτητες προσωπικότητες συλλογικότητες, σε πολιτική και εκλογική συμπόρευση.

Το «ΟΧΙ μέχρι τέλους» συνεχίζει να εκφράζεται και να εκφράζει όλους όσους πιστεύουμε πως μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι, με το δικαίωμα και τη δύναμη να πάρουμε οι ίδιοι στα χέρια μας το

Leave a Reply

Your email address will not be published.