14 προκηρύξεις για 276 προσλήψεις σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

14 προκηρύξεις για 276 προσλήψεις σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

Σε πρόσληψη 276 εργαζομένων προχωρά η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ καλύπτοντας κενά σε μια σειρά από ειδικότητες και διευθύνσεις σε όλη τη χώρα. Οι θέσεις εργασίας θα γίνουν σε 26 πόλεις και θα αφορούν κυρίως ορισμένου χρόνου και πιο συγκεκριμένα διάρκειας οκτώ μηνών.

ΔΕΗ: Προσλήψεις υπαλλήλων γραφείου σε 26 νομούς

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριάντα τριών (33) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) ανά την επικράτεια και την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού σαράντα τεσσάρων (44) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στη Διοικητική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης.

ΔΕΗ: 146 προσλήψεις με 8μηνα

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν σαράντα έξι (146) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.), που εδρεύει στην Πτολεμαίδα του Νομού Κοζάνης, για τις Μονάδες του Νομού Κοζάνης.

ΔΕΗ: 31 προσλήψεις με 8μηνα

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα ένα (31) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.), που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα του Νομού Κοζάνης, για το Ορυχείο Αμυνταίου του Νομού Φλώρινας

Πρόσληψη μηχανικού στη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΙΕΥΟΥΝΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΟΕΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΔΥΠΠ), που εδρεύει στην Αθήνα.

Προσλήψεις με 8μηνα στο ΔΕΔΔΗΕ στην Πάτρα

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ηπείρου (ΔΠΠ-Η), που εδρεύει στην Πάτρα του Νομού Αχαΐας.

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις με 8μηνα σε 3 πόλεις

Ο ΔΕΔΔΗΕ με 3 νέες προκηρύξεις του ανακοινώνει οτι θα προσλάβει προσωπικό με 8μηνα στην Κω την Ρόδο και το Αγρίνιο.

Προσλήψεις με 8μηνα από τον ΔΕΔΔΗΕ σε Λέσβο και Χίο

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού στην Λέσβο και στην Χίο με 8μηνες συμβάσεις.

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες θέσεις εργασίας με 8μηνα

Ο ΔΕΔΔΗΕ με 2 προκηρύξεις του ανακοινώνει οτι θα προσλάβει προσωπικό με 8μηνες συμβάσεις.

ΔΕΔΔΗΕ: Θέσεις εργασιας με 8μηνα στην Σάμο

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΜΟΥ για τις ανάγκες αυτής (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΜΟΥ/ΕΔΡΑ και στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ), που εδρεύει στη Νήσο ΣΑΜΟ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.