12ος ανάμεσα σε 654 δρομείς στον Μαραθώνιο του Ολύμπου ο Βαγγέλης Νούλας(φωτογραφίες)

12ος ανάμεσα σε 654 δρομείς στον Μαραθώνιο του Ολύμπου ο Βαγγέλης Νούλας(φωτογραφίες)

44 χιλιόμετρα ορεινού τρεξίματος  στον Όλυμπο  για τον Βαγγέλη Νούλα που μ’ ένα εκπληκτικό κείμενο  μοιράζεται μαζί μας τη μοναδική αυτή εμπειρία του

12ος Olympus Marathon 19η θέση με χρόνο 5:32:59……..

Άξιζε να περιμένω 3 χρόνια για να μπορέσω να σταθώ στην εκκίνηση του 12ου Olympus Marathon δίπλα σε θηρία του ορεινού τρεξίματος που έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία στο ορεινό τρέξιμο… Η ανάβαση μου στον Όλυμπο ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία που μόνο όταν τη βιώσει κάποιος μπορεί να την καταλάβει. Οι διαδρομές από το 1 έως το 44 km ήταν φανταστικές, το τοπίο είχε έντονες εναλλαγές και η αίσθηση του να τρέχεις στο ιερό βουνό των αρχαίων Ελλήνων ήταν απλά… απερίγραπτη.

Το τμήμα του αγώνα που μου προκάλεσε απίστευτο δέος ήταν το τμήμα Σκούρτα- Στεφάνι. Περνώντας από τη ραχοκοκαλιά του βουνού σε ένα ευδιάκριτο μονοπάτι η απίστευτη θέα προς όλα τα σημεία του ορίζοντα μου έδωσε τόση ενέργεια. Φυσικά όταν ξεπρόβαλε ο “Θρόνος του Δία” ,ένοιωσα απλόχερα τη μαγεία της φύσης.

O 12ος Olympus Marathon είχε 654 νικητές. Ο κάθε ένας έχοντας το δικό του προσωπικό στόχο, έθεσε τον εαυτό του σε αυτή τη δοκιμασία. Ασχέτως αν τον επέτυχε ή εγκατέλειψε την προσπάθεια του, αξίζει τα συγχαρητήρια όλων.

Στη μεγάλη μου αυτή προσωπική προσπάθεια φυσικά και δεν ήμουν μόνος μου είχα δίπλα μου δικούς μου ανθρώπους, φίλους Tom Parts, Jim Superafe, Michael Katsamakas, Thanos Sioutkos, Kosta PA, Thomas Iliopoulos, Konstantinos Giannopoulos, Akis Chalkidis, Φώτης Καραχατζής, Christina Gantzidou, Αναστασία Ελευθεριάδου, και συναθλητές που με στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα…Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον προπονητή μου Dimitris Kasimis για την πολύτιμη προπονητική του καθοδήγηση, την ομάδα Kasimis Training και τα εξαιρετικά μέλη της, τον Arvaikheer Inoveight για τον εξοπλισμό που μας παρέχει, το ” γούρι ” μου και support Maria Apostolou, τον Ginopoulos Pantelis , τον Stergios Tsaousis και τον Vasilis Petrou και την Multipower για την υποστήριξη τους και την ομάδα Bee Fit και τον Nikos Sideridis που είχα την μεγάλη τιμή να μου περάσει στο λαιμό το μετάλλιο την ώρα του τερματισμού…[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Νουλας”]

πηγή: fouit.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.