Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη

Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το δρεπάνι, με το οποίο δέχτηκε επίθεση ο νεαρός.

Τρία άτομα έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ως ύποπτα για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού.

Όπως αναφέρει το thestival τα τρία άτομα έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ανακρίνονται.

Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το δρεπάνι, με το οποίο δέχτηκε επίθεση ο νεαρός.

Το δολοφονικό όπλο εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ, λίγα μέτρα μακριά από τον τόπου του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα.

Ο δολοφονημένος 19χρονος οπαδός του Αρη σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA το θύμα της άγριας επίθεσης, τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) στο Χαριλάου είχε δεχθεί χτυπήματα με τρομερή βαρβαρότητα.

Ο θάνατός του προήλθε από μαχαιριά που βγήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο, η εξέταση έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Το χρονικό της φρικτής επίθεσης

Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα που παρομοιάζονται με δρεπάνια.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στην παρέα του Άλκη που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ήταν ακόμα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από τους αδίστακτους δράστες.

https://www.in.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.