Millennial pink, το χρώμα που καθόρισε μία εποχή

Millennial pink, το χρώμα που καθόρισε μία εποχή

Το ροζ ήταν πάντα ένα χρώμα αγαπημένο ιδιαίτερα των γυναικών αλλά τώρα ήρθε ένα ροζ χωρίς φύλλο αλλά με ηλικία. Το millennial ή tumblr pink είναι ένα χρώμα τόσο μπερδεμένο σαν την γενιά που αντιπροσωπεύει, και πριν βγάλετε τους πυρσούς και τις τσουγκράνες, ή βιαστείτε να συμφωνήσετε μαζί μου, λατρεύω το χρώμα και ανήκω στην γενιά. Είναι ένα απαλό χρώμα ανάμεσα στο ρόζ του σολωμού και του γκρέιπφρουτ και στις χρωματικές παλέτες θα το βρείτε ώς 13-1404 TPX Pale Dogwood. Χρησιμοποιείτε ευρέως από τα social media και καταστήματα με είδη prêt-a-porter έως σε έργα τέχνης και τους υψηλούς οίκους της ραπτικής.

Άρχισαν, λοιπόν, να σκάνε στις αρχικές μας σελίδες παπούτσια, ρούχα, έπιπλα και σύγχρονα έργα τέχνης μας με το συγκεκριμένο χρώμα και ήρθε για να μας εμπνεύσει. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να το χρησιμοποιήσετε ώστε να κάνετε πιο μοντέρνα την διακόσμηση του σπιτιού σας, μπορείτε να βάψετε μερικούς τοίχους με την συγκεκριμένη απόχρωση ή μόνο έναν ώστε να ξεχωρίζει. Συνδυάζετε υπέροχα με άσπρους αλλά και μαύρους καναπέδες για μια πιο μίνιμαλ διάθεση. Ενώ εάν αγαπάτε τούς kitsch χώρους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιακά έπιπλα σε διάφορους χρωματισμούς όπως το ανοιχτό κίτρινο, σίγουρα δεν είναι για όλους αλλά μπορεί να είναι για εσάς.

Μπορεί όμως να μην θέλετε να τολμήσετε τόσο πολύ ώστε να κάνετε κεντρικό χρώμα του δωματίου το millennial pink απλά μπορείτε να προσθέσετε μικρές διακοσμητικές πινελιές. Για παράδειγμα ένα έπιπλο με το συγκεκριμένο χρώμα ή μαξιλαράκια πάνω σε ένα άσπρο καναπέ με ανοιχτόχρωμο ξύλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού όπως σε παιδικο και εφηβικό υπνοδωμάτιο αλλά και σε μια κρεβατοκάμαρα ενηλίκων με διαφορετικούς συνδυασμούς φυσικά. Στο εφηβικό και παιδικό υπνοδωμάτιο θα παίξετε με οικονομικά έπιπλα ή κάποιον τοίχο σε αυτό τον ροζ χρωματισμό ενώ σε ένα master bedroom μπορεί να υπάρχει ένας πίνακας ή καποιο διακοσμητικό στοιχείο που διαφοροποιείται από την υπόλοιπη επίπλωση που θα είναι σε μαύρους ή άσπρούς χρωματισμούς . Στην κουζίνα μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρικές συσκευές π.χ ένα ψυγείο σε millennial pink που θα δώσει μια εντελώς παιχνιδιάρικη διάθεση στο χώρο.  Η συγκεκριμένη απόχρωση του ροζ είναι τόσο διαφορετική όσο θα την ήθελες.

Ταιριάζει σε άτομα που αγαπούν το καινούργιο αλλά δεν θέλουν να προβούν σε ακρότητες, ακολουθούν τον νέο ρεύμα στη διακόσμηση του σπιτιού τους αλλά θέλουν να είναι καλαίσθητο και ήρεμο στο μάτι. Και πολλοί από εσάς σκέφτεστε είναι μόδα θα περάσει αλλά το tumblr pink ήρθε για να μείνει,τολμήστε το!

Leave a Reply

Your email address will not be published.