1.200 μουσικοί παίζουν live το «Seven Nation Army», το «Smells Like Teen Spirit» και άλλους ροκ ύμνους

Θυμάστε όταν πέρυσι τον Νοέμβριο, 1000 μουσικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους στην πόλη Cesena της Ιταλίας για να παίξουν live το «Learn to Fly» των Foo Fighters, σε μια προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή του συγκροτήματος ώστε να έρθει για συναυλία στην πόλη; Φυσικά και το θυμάστε, πρόκειται για μία από τις πιο συγκλονιστικά cool στιγμές στη σύγχρονη μουσική ιστορία.

Η φανταστική αυτή ομάδα των μουσικών, οι οποίοι ονομάζονται «Rockin’1000», κατάφερε τελικά να φέρει τους Foo Fighters για συναυλία, καθώς όπως είπε και ο ίδιος ο David Grohl «Φυσικά και δε θα λέγαμε όχι, έπρεπε να έρθουμε».

Την περασμένη εβδομάδα, έχοντας προσθέσει άλλα 200 μέλη στο δυναμικό τους, οι «Rockin’1000» (ναι, το κράτησαν ως έχει) συγκεντρώθηκαν και πάλι, αυτή τη φορά όμως για να δώσουν μια κανονική συναυλία παίζοντας πολλά και διάσημα κομμάτια, αρχής γενομένης με το «Seven Nation Army» των The White Stripes.

Ακολούθησαν, μεταξύ άλλων, τα «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana, το «Song #2» των Blur, το «Gold on The Ceiling» των The Black Keys, το «Bitter Sweet Symphony» των The Verve και το «Rebel Rebel» του David Bowie…

Απολαύστε!

Leave a Reply

Your email address will not be published.