1- 15 Νοεμβρίου: Μέρες αλληλεγγύης του Α.Σ. Παναργειακού

1- 15 Νοεμβρίου: Μέρες αλληλεγγύης του Α.Σ. Παναργειακού

H oμάδα μας αντιλαμβανόμενη των δυσκολιών της εποχής αποφάσισε να συνεισφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες σε αυτή τη συγκυρία.

Η διοίκηση του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ αποφάσισε να διαθέσει χρηματικό ποσό από τα ταμεία της για την αγορά βασικών ειδών διατροφής. Ζητούμε και τη δική σας συνεισφορά ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες.

Στην είσοδο των super market στο Άργος Ορεστικό ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ (Αλιάκμωνος 6, πλησίον Αστυνομίας ΚΑΙ Δ.Παπαστεργίου 4, πλησίον Γυμνασίου) και EXPRESS MARKET ΤΖΟΥΒΑΡΑ M.(Μ.Αλεξάνδρου 75, συνοικία Πατσούρα) θα τοποθετηθούν από 1-15 Νοεμβρίου κουτιά συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Προτεινόμενα είδη: Μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, όσπρια, γάλα μακράς διαρκείας, κονσέρδες, καθαριστικά, χαρτί υγείας.

Μετά το πέρας της 15ης Νοεμβρίου θα γίνει η συγκέντρωση των ειδών τα οποία θα παραδωθούν στην επιτροπή κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου Άργους Ορεστικού απ’ όπου και θα γίνει υπηρεσιακά η διάθεσή τους. Ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με τον δήμο προχωράει σε μια πρωτοβουλία για τη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεισφορά αγάπης σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.