Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Η Καστοριά ξαναζωντανεύει και χαμογελά με χαρά κι αισιοδοξία!

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Η Καστοριά ξαναζωντανεύει και χαμογελά με χαρά κι αισιοδοξία!

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, δίνοντας, μαζί με δεκάδες παιδάκια, το έναυσμα για το άναμμα του δέντρου, σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη της Εορταστικής Περιόδου, εν μέσω πυροτεχνημάτων και πολύ ζεστής εορταστικής ατμόσφαιρας.

Παράλληλα, ευχήθηκε καλές γιορτές κι ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλον τον κόσμο, τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κ. Δημήτρη Σαββόπουλο και την Βουλευτή, κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, ενώ ειδική μνεία έκανε στον Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος για μία ακόμη φορά επισκέφθηκε την πόλη μας.

Ο Δήμαρχος, δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Αντιδημαρχία Τουρισμού και Πολιτισμού, καθώς επίσης και όλες τις αρμόδιες Αντιδημαρχίες και υπηρεσίες που συνέβαλλαν στη διοργάνωση, αλλά κυρίως του Συλλόγους “Ομόνοια”, “ΕΛΠΧ Όρμος”, “Αρμονία” και “Αθανάσιος Χριστόπουλος” για την ουσιαστική και σημαντική συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Την εορταστική σκυτάλη παίρνει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος, με μία συναυλία, θα δώσει τον ρυθμό για να ξεκινήσει η λειτουργία μιας παραμυθένιας πολιτείας δίπλα στην πανέμορφη Λίμνη της Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.