Το μήνυμα της Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τις εκλογές

Το μήνυμα της Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τις εκλογές

Ο Λαός μας έκανε την επιλογή του δίνοντας την ευθύνη της διακυβέρνησης στην Νέα Δημοκρατία και την εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να ασκήσει τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Εύχομαι επιτυχία στην νέα κυβέρνηση.

Θα είμαστε μια υπεύθυνη, πατριωτική και δημοκρατική δύναμη ελέγχου της εξουσίας, υπεράσπισης των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων του Λαού μας και στήριξης των ασθενέστερων στρωμάτων της κοινωνίας.

Εμείς με υπευθυνότητα θα κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές που απαιτεί η νέα πολιτική πραγματικότητα, όπως τόνισε ο Πρόεδρός μας Αλέξης Τσίπρας, για τη συνέχιση της συγκρότησης της προοδευτικής συμμαχίας.

Αισθάνομαι μεγάλο το χρέος απέναντι στους συμπολίτες μου για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου σε αυτή την δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξή σας και σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί τον κοινό μας αγώνα για το καλό του τόπου μας.

Συγχαίρω τον συνάδελφο Ζήση Τζηκαλάγια για την εκλογή του και του εύχομαι καλή επιτυχία.

Μπροστά μας έχουμε έναν δημοκρατικό αγώνα και την κοινή μας προσπάθεια για το καλό της Καστοριάς και ολόκληρης της Ελλάδας.

Καλό μας αγώνα!

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.