Τον «τελείωσε» ο Μαρινάκης

Τον «τελείωσε» ο Μαρινάκης

Ο Ματέο Γκαρσία άρεσε από πέρυσι στον Ολυμπιακό. Προσπάθησαν οι “ερυθρόλευκοι” να τον αποκτήσουν. Εφτασαν στο παρά ένα για να τον φέρουν στην Αθήνα, έχοντας συμφωνήσει μαζί του. Εν τέλει όμως, ο “σκόπελος” (σοβαρός) της Λας Πάλμας και του εκκεντρικού της προέδρου, αποδείχτηκε αξεπέραστος.

Και έτσι, ο Αργεντινός εξτρέμ, αντί για τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, προσγειώθηκε στο Βελιγράδι, επικυρώνοντας τη συμφωνία της ομάδας του με τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα deal που ξεπέρασε τα 5 εκατ. ευρώ. 2.2 εκατ. πλήρωσαν οι πρωταθλητές Σερβίας στη Λας Πάλας, άλλα 2,8 για τετραετές συμβόλαιο θα εισπράξει ο Γκαρσία.

Η πρώτη του σεζόν στο Βελιγράδι, κακή. Με την εξαίρεση της (καθοριστικής) συμβολής του για να φτάσει ο Αστέρας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάποιο άλλο χάι-λάιτ δεν προσέφερε ο Αργεντινός, ούτε και έχουν να θυμούνται στη “ζβέζντα”. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τον… πουλάνε κιόλας!

Ή, για το πούμε διαφορετικά, δεν τον “χαρίζουν”. Το κατάλαβε ο… Θοδωρής Καρυπίδης, όταν προσπάθησε (το πίστευε ή όχι, άλλη ιστορία), να τον αποκτήσει, ακούγοντας από πρώτο χέρι από τους υπεύθυνους του Αστέρα (προτού το δηλώσουν εν συνεχεία και δημοσίως) πως θέλουν 3 εκατ. ευρώ για να συναινέσουν για την παραχώρησή του.

Λέτε από τον Ολυμπιακό, λόγω της αδελφοποίησης των οπαδών των δύο συλλόγων, να ζητήσουν λιγότερα; Ούτε καν! Και φυσικά, τόσα χρήματα, οι “ερυθρόλευκοι” όσο και αν τους αρέσει ο παίκτης, δεν πρόκειται ποτέ να δώσουν ούτε στον Αστέρα ούτε στον Γκαρσία. Καλός ο Γκαρσία, εξελίξιμος, αλλά ο εξτρέμ που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς και ο “ερυθρόλευκο” δεν θέλουν -φέτος- να είναι πρότζεκτ, εξελίξιμος, νεαρός.

Ψάχνουν έτοιμο ποδοσφαιριστή, ικανό να κάνει τη διαφορά αμέσως με το που μπει στην ομάδα. Είναι ο Γκαρσία τέτοιος; Όχι, στον Ολυμπιακό δεν το πιστεύουν. Και σίγουρα δεν το πιστεύουν για τα χρήματα που αξιώνει ο Αστέρας, χρήματα που φυσικά καθιστούν απαγορευτική και οποιαδήποτε σκέψη για να είναι ο Γκαρσία ο δεύτερος εξτρέμ που συζητάνε να πάρουν στο λιμάνι.

Αφήστε που για τον συγκεκριμένο ρόλο, μεγαλύτερη (αν όχι δεδομένη) είναι η υποψηφιότητα του Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος και ανήκει στον Ολυμπιακό και έκανε -βάσει αριθμών- στο φετινό πρωτάθλημα Σερβίας πολλαπλάσια καλύτερη σεζόν σε σχέση με τον (πολυδιαφημισμένο) Γκαρσία.

Πηγή: sportdog.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.