ΤΕΙ Καστοριάς: Εθελοντική Αιμοδοσία

ΤΕΙ Καστοριάς: Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Καστοριάς, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Καστοριάς, το IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. και η Ομάδα Επικοινωνίας που ανήκει στο εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων & Στρατηγικής Επικοινωνίας του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος “η μελωδία της καρδιάς” διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη, 20 Νοέμβριου από τις 09:00 έως τις 13:00 στην Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονία στην Καστοριά.

H Ελλάδα κατατάσσεται, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στις 60 χώρες στον κόσμο που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν αυτόνομα τις ανάγκες τους για αίμα και εισάγουμε επί πληρωμή αίμα από την Ελβετία προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μας ως χώρα

    Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Είναι δώρο ζωής και έμπρακτη αλληλεγγύης. Στόχος μας λοιπόν είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας με μία όμορφη αλλά και απλή πράξη.

Ένα λεπτό αρκεί για να σώσεις μία ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση:
https://goo.gl/NxNVP4

Leave a Reply

Your email address will not be published.