Σύσλεψη Δημάρχου Καστοριάς με τον Περιφερειάρχη Καστοριάς Θ. Καρυπίδη

Σύσλεψη Δημάρχου Καστοριάς με τον Περιφερειάρχη Καστοριάς Θ. Καρυπίδη

Ύστερα από ενημέρωση – επικοινωνία του Δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 16 Ιουλίου 2018 ημέρα Δευτέρα, η ορισθείσα σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου με θέμα την επίλυση του προβλήματος υδροδότησης στην Τοπική Κοινότητα Δισπηλιού.

Στη σύσκεψη επίσης παραβρέθηκαν η Βουλευτής Καστοριάς κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Κώττας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Γιώργος Μπαμπάκος, ο Πρόεδρος Δισπηλιού κ. Ναούμ Μιχαλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι , Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και της    ΔΕΥΑΚ.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ενεργοποίηση των θεσμικών παραγόντων, αφενός μεν για τη χρηματοδότηση του έργου της υδροδότησης του Δισπηλιού, αφετέρου δε στην ανάληψη πρωτοβουλιών για τον προσδιορισμό των αιτιών μόλυνσης του ευρύτερου υδροφόρου ορίζοντα, όπως αυτό εκφράστηκε από τον Περιφερειάρχη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.