Συνελήφθη 27χρονος για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, σε περιοχή της Κοζάνης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς

Συνελήφθη 27χρονος για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, σε περιοχή της Κοζάνης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς

Συνελήφθη σήμερα (04-02-2019) πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 27χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα, εντοπίσθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε περιοχή της Καστοριάς, να κινείται Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν, ο οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς και αφού το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Κοζάνης, συνελήφθη ο 27χρονος οδηγός, ενώ ο συνοδηγός, ο οποίος αναζητείται, διέφυγε εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός του οχήματος, δύο (2) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν συνολικά είκοσι δύο (22) πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους σαράντα οκτώ (48) κιλών και τετρακοσίων (400) γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 48 κιλά και 400 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • μικροποσότητα κοκαΐνης,
  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • 1 κινητό τηλέφωνο,
  • 2 κάρτες SIM και
  • χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνοδηγού.

Ο συλληφθείς οδηγός, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.