Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Καράογλου

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Καράογλου

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρο Καράογλου, είχε σήμερα στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, στο πλαίσιο επίσκεψης του κ. Υφυπουργού στην Καστοριά.

Ο Γιάννης Κορεντσίδης, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του,  ανέλυσε εμπεριστατωμένα τον κ. Υφυπουργό για όλα τα ζητήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο το Δήμο Καστοριάς, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη της πολιτείας.

Ο κ. Καράογλου από την πλευρά του, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία, τονίζοντας ότι το Υπουργείο προσφέρει σημαντική βοήθεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με σημαντικά νομοσχέδια όπως, η τροποποίηση του υπάρχοντος εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ Βαθμού και η σύνταξη νομοσχεδίου που θα αφορά το ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων μεταξύ κράτους, Αυτοδιοίκησης και Περιφερειών.

Νωρίτερα το πρωί παρέστησαν στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, για τον εορτασμού του προστάτη των γουνοποιών, ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, στο πλαίσιο της διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τις τοπικές κοινωνίες για την προετοιμασία σχεδιασμού και κατάρτισης σημαντικών αναπτυξιακών προγραμμάτων που “τρέχουν” αυτή την περίοδο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.