Συλλήψεις ατόμων στο πλαίσιο του αυτοφώρου για διάφορα ποινικά αδικήματα στη Δυτική Μακεδονία

Συλλήψεις ατόμων στο πλαίσιο του αυτοφώρου για διάφορα ποινικά αδικήματα στη Δυτική Μακεδονία

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα:

  • Το πρωί της (15-12-2018) στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης συνέλαβαν 18χρονο ημεδαπό, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση διάφορα μικροαντικείμενα (όπως στυλούς, μπλοκάκια, εορταστικά γούρια κλπ.), κατά παράβαση της νομοθεσίας περί άσκησης εμπορικών δραστηριοτήτων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.
  • Το βράδυ της (16-12-2018) στην Φλώρινα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνέλαβαν 50χρονο ημεδαπό, διότι κατείχε μαχαίρι (μανσέτα), με μήκος λεπίδας 43,5 εκατοστά, το οποίο εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και κατασχέθηκε. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φλώρινας.
  • Τις πρώτες πρωινές ώρες της (17-12-2018) στην Καστοριά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό, διότι βρέθηκε να κατέχει κυνηγετικό όπλο ( καραμπίνα), χωρίς να έχει προβεί στην ανανέωση άδειας κατοχής αυτού ως όφειλε, το οποίο και κατασχέθηκε. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.