Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς προς την Ευαγγελία Βακοπούλου

Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς προς την Ευαγγελία Βακοπούλου

Με επιστολή του προς τη Διοίκηση και τους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου «Οι Αργοναύτες» αλλά και στην ίδια την αθλήτρια Ευαγγελία Βακοπούλου, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων  Γυναικών Κωπηλασίας, κάτω των 23, που διεξήχθη στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας.

Η Ευαγγελία χάρισε στην Καστοριά μια ακόμα μεγάλη αθλητική διάκριση με την κατάκτηση της 5ης θέσης του τετραπλού σκιφ ελ βαρών γυναικών κάτω των 23  κατά τη διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων  Γυναικών Κωπηλασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευαγγελία, μόλις 16 ετών, συναγωνίστηκε με αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας (18-23 ετών), αποδεικνύοντας ότι η προσωπική προσπάθεια αλλά και η σκληρή δουλειά υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των προπονητών της, μπορούν να επιφέρουν αξιόλογα αποτελέσματα και σπουδαίες επιτυχίες, γεμίζοντας μας αισιοδοξία για το μέλλον του αθλήματος.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Καστοριά, με τις υποδομές που διαθέτει, να κατορθώνει δύο τόσο σημαντικές επιτυχίες σε μια πανευρωπαϊκή διοργάνωση.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στα κορίτσια μας!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.