Στο Δισπηλιό εκτάκτως η Μαρία Αντωνίου για το πρόβλημα με το νερό

Στο Δισπηλιό εκτάκτως η Μαρία Αντωνίου για το πρόβλημα με το νερό

Στο Δισπηλιό βρέθηκε την Κυριακή το πρωί, εκτάκτως, η Μαρία Αντωνίου, έπειτα από το σοβαρότατο πρόβλημα που προέκυψε με το πόσιμο νερό της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθεί επί τόπου για την κατάσταση που επικρατεί.

Η Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Στέργιο Αδάμ και τον αρμόδιο της ΝΟΔΕ σε θέματα Υγείας κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, είχε πολύωρη συνομιλία με τους ανθρώπους της περιοχής, οι οποίοι, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση, εκφράζοντας δικαιολογημένα την αγανάκτησή τους και τις διαμαρτυρίες τους προς κάθε κατεύθυνση.

Παράλληλα, τέθηκαν πολλά ερωτήματα και παράπονα για τον ελλιπή τρόπο ενημέρωσης και πρόληψης, όπως επίσης διαπιστώθηκαν πολλά κενά και ερωτηματικά για την σοβαρή αυτή υπόθεση, για την οποία η Μαρία Αντωνίου τους διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων της, αφ’ ενός μεν να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα ύδρευσης, αφετέρου δε να εντοπιστεί η πηγή του προβλήματος και να δοθούν οι δέουσες απαντήσεις στους συμπολίτες μας που ταλαιπωρούνται αφάνταστα στην καθημερινότητά τους και μάλιστα εν μέσω θερμής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τη συνάντηση η Μαρία Αντωνίου εκκλησιάστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Δισπηλιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.