Σειρά επαφών του Δημάρχου Άργους Ορεστικού στην Αθήνα για θέματα του Δήμου

Σειρά επαφών του Δημάρχου Άργους Ορεστικού στην Αθήνα για θέματα του Δήμου

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες, Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου για την προώθηση σημαντικών θεμάτων του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου, με την οποία πραγματοποίησε εκτενή συζήτηση για το μεγάλο πρόβλημα των ελληνοποιήσεων των φασολιών και την εξεύρεση πιθανών λύσεων. Παράλληλα συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα προκήρυξης του Μέτρου  που αφορά τα αρδευτικά δίκτυα, με τον Δήμο να προτάσσει αυτά του Γέρμα και του Βοτανίου – Αμπελοχωρίου – Αμμουδάρας.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού επισκέφθηκε την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΑνΕΚ για να ενημερωθεί για την πορεία αξιολόγησης της πρότασης αναστύλωσης του δημοτικού σχολείου Παλαιού Κωσταραζίου, που έχει ήδη καταθέσει ο Δήμος, αλλά και για το χρονοδιάγραμμα υποβολής της πρότασης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» που αναμένεται σύντομα να κατατεθεί.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με συμβούλους του Υπουργού Εσωτερικών για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος Φιλόδημος (έργα υδρεύσεων, αποχετεύσεων, αγροτικής οδοποιίας, βελτίωση και εκσυγχρονισμός υποδομών δημόσιων κτιρίων και παιδικών χαρών), αλλά και με τη Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας για τις νομοθετικές διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης.

Τέλος ο κ. Κεπαπτσόγλου είχε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες Υπουργείων για την επίσπευση των διαδικασιών κατασκευής του κλειστού κολυμβητηρίου στον Δήμο Άργους Ορεστικού.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.