“Πρωτέας”: Τουρνουά Τένις “PROTEAS OPEN”

“Πρωτέας”: Τουρνουά Τένις “PROTEAS OPEN”

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ», προκηρύσσει το ετήσιο Τουρνουά Τένις “PROTEAS OPEN”, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

 

Γήπεδα-Μπάλες: Τρία ηλεκτροφωτιζόμενα γήπεδα, Συνθετικού Χλοοτάπητα,                           με βιομηχανική άμμο Χαλαζία. Mπάλες Slazenger

 

Διάρκεια αγώνων: 31 Αυγούστου-9 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών ή άλλων απρόοπτων συνθηκών η διάρκεια των αγώνων θα παραταθεί αναλόγως.

 

ΚατηγορίεςΈπαθλα: MASTERS, MEN’S OPEN, WOMEN’S OPEN, MEN’S ROOKIES, MEN’S DOUBLES, WOMEN’S DOUBLES, MIXED DOUBLES. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα διαφοροποίησης των κατηγοριών. Έπαθλα θα απονεμηθούν στους νικητές, στους φιναλίστ και τους φιναλίστ των Ημιτελικών.

 

Δηλώσεις-Κόστος-Κλήρωση: Τηλεφωνικά 2467500108, 6980759637, 6974751621, 6937170200, με e-mail proteas10is@yahoo.gr έως και την Τρίτη 28 Αυγούστου                     ώρα 18:00, ημέρα και ώρα της Κλήρωσης, που θα γίνει σε ανοικτή διαδικασία, στο εντευκτήριο του Συλλόγου. Δικαίωμα συμμετοχής έως και 3 κατηγορίες. Η Κατηγορία MASTERS θα καταρτιστεί από τους διοργανωτές. Συμμετοχή και στην Κατηγορία MASTERS και στην Κατηγορία MEN’S OPEN δεν είναι δυνατή. Η επιλογή όμως για το εάν θέλει κάποιος να παίξει στην Κατηγορία MASTERS είναι προσωπική. Κόστος συμμετοχής: Μία Κατηγορία 20€, δύο Κατηγορίες 30€, τρεις Κατηγορίες 35€, MASTERS 25€.

 

Κατάρτιση Ταμπλό: Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών σε κάθε Κατηγορία,                           θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες τοποθετήσεις παικτών σύμφωνα με τις Βαθμολογίες των Τουρνουά του ΠΡΩΤΕΑ. Ο διοργανωτής Σύλλογος έχει το δικαίωμα να δώσει Wilde Cards στο Κυρίως Ταμπλό, όλων των Κατηγοριών.

 

 

Τρόπος διεξαγωγής: Σε όλους τους αγώνες εφαρμόζονται οι κανόνες I.T.F.,                με σύστημα knock out και NO AD στα Διπλά. Έως και τους Προημιτελικούς, όλων των Κατηγοριών, οι Αγώνες που είναι ισόπαλοι 1-1 sets, παίζεται Super Tie Break                         10 πόντων. Ημιτελικοί και Τελικοί όλων των Κατηγοριών διεξάγονται στα                       2 νικηφόρα sets (Best of 3), με tie break 7 πόντων σε όλα τα sets. Στην Κατηγορία MASTERS θα καταρτιστούν 4 Όμιλοι των 4 παικτών και η επόμενη φάση θα διεξαχθεί με σύστημα knock out.

 

Επιτροπή Αγώνων-Διαιτησία-Επιδιαιτησία: Καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά                    θα υπάρχει Επιτροπή Αγώνων και Επιδιαιτησία. Οι αγώνες διεξάγονται χωρίς διαιτησία, βάση των σχετικών οδηγιών της ITF. Όλοι όμως οι αγωνιζόμενοι υποχρεούνται σε διαιτησία εάν απαιτηθεί.

 

Ενημέρωση & Υποχρεώσεις αγωνιζόμενων:

  • Η συμμετοχή στο Τουρνουά, σε ότι αφορά θέματα υγείας ή αρτιμέλειας, γίνεται με προσωπική ευθύνη του κάθε συμμετέχοντα.
  • Η ευπρεπής ενδυμασία και η κόσμια συμπεριφορά είναι βασική υποχρέωση κάθε αγωνιζομένου.
  • Σε όλους τους αγωνιζόμενους παρέχεται η δυνατότητα χρήσης ξεχωριστών αποδυτηρίων ανδρών και γυναικών και ζεστού ντους.
  • Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται στον ειδικό πίνακα ανακοινώσεων των γηπέδων και στην σελίδα www.kastoriatennis.blogspot.gr, ενώ διάφορες χρήσιμες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό θα παρέχονται και από την σελίδα facebook του Συλλόγου: ProteasKastoriaTennisClub
  • Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους.
  • Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την ώρα του αγώνα τους στη Γραμματεία των γηπέδων.
  • Καθυστέρηση προσέλευσης πέραν των 15 λεπτών της καθορισμένης ώρας διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς ειδοποίηση, σημαίνει απώλεια του αγώνα, ο οποίος θα κατακυρώνεται υπέρ του παρευρισκόμενου αντιπάλου με W.O.
  • Το “ζέσταμα” για τον αγώνα είναι διάρκειας έως 10 λεπτών.
  • Ορισμένοι αγώνες δύναται να διεξαχθούν αναγκαστικά είτε πρωινές ώρες, είτε βραδινές με προβολείς.
  • Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιεί ημερομηνίες και ώρες αγώνων, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων απρόβλεπτων γεγονότων, όπως επίσης και να καθορίζει τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων.
  • Η δήλωση συμμετοχής και η προσέλευση στους αγώνες συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.