Ο Καστοριανός Κιοσσές Βασίλης στo Lifo.gr για το νέο του εγχείρημα

Ο Καστοριανός Κιοσσές Βασίλης στo Lifo.gr για το νέο του εγχείρημα

Όμορφα, χαρούμενα και με μηνύματα ενδυνάμωσης, δημιουργήθηκαν για να μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που θέλουμε να δείξουμε ενδιαφέρον για τους ανθρώπους μας, όταν αυτοί βιώνουν μια απώλεια, μια ασθένεια, μια δύσκολη αλλαγή στην καθημερινότητά τους, κι εμείς δεν βρίσκουμε τις σωστές λέξεις!

Έτσι, με εμπειρία στην ενσυναίσθηση ως εκπαιδευτής από το 2013, ο Βασίλης Κιοσσές δημιούργησε έναν ξεχωριστό και βραβευμένο διεθνώς κόσμο, τον οποίο μετέφερε στο www.worldofempathy.gr, απ’ όπου μπορούμε να παραγγείλουμε μηνύματα που απενοχοποιούν όσα νιώθουμε! Πολύ απλά γιατί «είναι εντάξει» όπως κι αν νιώθουμε, διότι δεν υπάρχουν αρνητικά ή θετικά συναισθήματα, μόνο ανθρώπινα και αυθεντικά!

Σκεφτείτε το και από τη δική σας μεριά: όσο καλή κι αν είναι η πρόθεση των αγαπημένων σας, έχετε αισθανθεί καλύτερα όταν σας λένε «μη στενοχωριέσαι» ή «κάθε εμπόδιο για καλό»; Αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα είναι η αίσθηση ότι κάποιος είναι παρών και πρόθυμος να αφουγκραστεί τη δυσφορία μας, δίχως κριτική και απαξίωση.

Κάντε, λοιπόν, κλικ στο site, για να ανακαλύψετε και τα υπόλοιπα!

*Ο Βασίλης Κιοσσές είναι ψυχοθεραπευτής, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης και διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το 2019 απέσπασε το Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας Global Person-Centered Care Innovation Award από τον κορυφαίο οργανισμό Planetree International για το «Έλα στη θεση μου, γιατρέ!», μια πρότυπη βιωματική εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας στην ενσυναίσθηση. Στο World of Empathy μπορεί να βρει κανείς και το πρώτο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο για τη σχέση επαγγελματία υγείας και ασθενή, που έχει γράψει και επιμεληθεί ο ίδιος.

Η γραφιστική επιμέλεια των προϊόντων είναι της Χρύσας Λιαγουροπούλου.

www.worldofempathy.gr, Facebook: World of Empathy, Instagram: @world_of_empathy

 

lifo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.