Ο Δήμος Καστοριάς ξαναμπαίνει δυναμικά στο κάδρο των αναπτυξιακών έργων

Ο Δήμος Καστοριάς ξαναμπαίνει δυναμικά στο κάδρο των αναπτυξιακών έργων

Με μοναδικό θέμα συζήτησης την πορεία ένταξης και υλοποίησης των έργων του Δήμου Καστοριάς στο Επιχειρησιακό Σχέδιο Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΣΒΑΑ), ολοκληρώθηκε πριν από λίγο πολύωρη σύσκεψη στο Δημαρχείο Καστοριάς, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργου Κασαπίδη και του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη.

Μέσα από τις τακτικές προγραμματισμένες επαφές και συναντήσεις που έχουμε με το Δήμο Καστοριάς, ως τελικός δικαιούχος των Περιφερειακών Προγραμμάτων και τη διαρκή συνεργασία με το Δήμαρχο Καστοριάς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, συμβάλλουμε στην προώθηση όλων των έργων και των προτάσεων που έχουν υποβληθεί ή πρόκειται να υποβληθούν για τη βελτίωση ποιότητας ζωής των πολιτών της περιοχής, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτησή του ο κ. Περιφερειάρχης. 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ευχαριστώντας τον κ. Περιφερειάρχη και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έντονο ενδιαφέρον τους και την έμπρακτη στήριξη στο Δήμο Καστοριάς, εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πορεία όλων των απαραίτητων διαδικασιών και χρονοδιαγραμμάτων για την υλοποίηση των έργων, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως με τη δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Δήμος Καστοριάς ξαναμπαίνει δυναμικά στο κάδρο των αναπτυξιακών έργων.   

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης:

Από πλευράς Δήμου Καστοριάς: ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Έργων, Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης, Ντίνος Τσανούσας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού,  Σάκης Ρήμος και ο Διευθυντής Προγραμματισμού, Κώστας Αντωνίου, ενώ από πλευράς Περιφέρειας:  η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος, Κάλι Κυριακίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης, Νίκος Λυσσαρίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη και Θωμάς Μάνος, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος ΕΥΔΕΠ της Π.Δ.Μ., Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο Προϊστάμενος της Μονάδας Β’ Ειδικής ΕΥΔΕΠ της Π.Δ.Μ., Χρήστος Καραντίνος και ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Π.Δ.Μ., Πασχάλης Οικονομίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.