Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0 (B’ ημίχρονο)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0 (B’ ημίχρονο)

Ο Ολυμπιακός έχει μετατρέψει σε περίπατο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Ο Μποτία στο 21’ με απίστευτη κεφαλιά, ο Ελιονούσι στο 26’ μετά από υποδειγματική επίθεση κι ο Ιντέγε στο 43′ με νέα καρφωτή κεφαλιά πέτυχαν τα τρία γκολ των πρωταθλητών κάνουν πάρτι στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρώτο ημίχρονο

1′: Ξεκίνησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην σέντρα

2′: Κακή εκτέλεση φάουλ από τον Φορτούνη, με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά.

4′: Πρώτη προσπάθεια του ΠΑΟ να επιτεθεί πολύ κακή σέντρα του Εμποκού.

6′: Πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι για τον Παναθηναικό. Ο Σεμπα διώχνει εύκολα.

9′: Πρώτο σουτ στο παιχνίδι με τον Εμποκού να μην ανησυχεί τον Καπίνο.

10′: Άμεση η απάντηση του Ολυμπιακού με τον Φορτούνη να βγαίνει από τα δεξία να κάνει την παράλληλη σέντρα, όμως το πλασέ του Σεμπά από δύσκολη θέση ήταν άστοχο.

11′: Πρώτη μεγάλη φάση στο ματς κι είναι για τον Ολυμπιακό! Από το ανόητο φάουλ του Μολέδο (γκρέμισε τον Φορτούνη) ο τελευταίος το εκτέλεσε έξυπνα με τον Ρέτσο να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι αλλά να πλασάρει άστοχα από τη γωνιά της μικρής περιοχής.

20′: Με καταπληκτικό τάκλιν ο Μποτία παίρνει τη μπουκιά από το στόμα του Λέτο ο οποίος έφυγε απο κανονική θέση. Την ωρα που ο Αργεντινός ετοιμαζόταν να εκτελέσει τον Καπίνο, ο Ισπανός με φοβερή προσπάθεια έκανε το τάκλιν και στην κόντρα επίθεση ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ.

21′ ΓΚΟΛ: Από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Σεμπά, ο Μποτία (MVP μέχρι στιγμής του αγώνα) με εκπληκτικό άλμα νίκησε τους αντιπάλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο βάρος της εστίας του Στιλ για το 1-0!

26′ ΓΚΟΛ: Καταπληκτική αντεπίθεση του Ολυμπιακού που με τρεις μπαλιές έφτασε στο 2-0! Ο Φορτούνης “‘έσπασε” τη μπάλα στον Σεμπά, ο Βραζιλιάνος με τη μία έκανε την διαγώνια πάσα κι ο Ελιονούσι από το ύψος του πέναλτι σκόραρε για δεύτερη φορά.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 1-0 δείχνει να τα έχει κυριολεκτικά χαμένα…

30′: Από το 30′ και μετά ο ρυθμός έχει πέσει και υπάρχει αρκετή ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους Κουτρουμπή, Μιλιβόγιεβιτς να δέχονται από μία κίτρινη κάρτα.

39′: Νέα εξαιρετικη αντεπίθεση του Ολυμπιακού με τον Φορτούνη να βγάζει την ασίστ στον Ιντέγε, αλλά ο Στίλ με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ.

43′ ΓΚΟΛ: Από το κόρνερ του Φορτούνη ο Μπράουν Ιντέγε σηκώθηκε πιο ψηλά και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Στιλ διαμορφώνοντας το 3-0!!!

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό από το 20′ και μετά να κυριαρχεί πλήρως και να κάνει ότι θέλει πετυχαίνοντας τρία γκολ.

46′ Το β’ ημίχρονο ξεκινά με τον Χουλτ να παίρνει τη θέση του Εμποκού και τον Σουηδό να πηγαίνει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Γουακάσο γίνεται χαφ.

 

53′: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟ με τον Βιγιαφάνες να κάνει την κάθετη πάσα βγάζοντας τους Λέτο, Ιμπάρμπο μόνους με αντίπαλο τον Ντα Κόστα, αλλά ο τελευταίος με σωτήρια προβολή έδιωξε σε κόρνερ.

56′: Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟ καθώς ο Ζέκα δεν μπορεί να συνεχίσει και στη θέση του μπαίνει ο Λουντ.

60′: Ο Σιδηρόπουλος δίνει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βιγιαφάνες από τον Μποτία αν και το τηλεοπτικό ριπλέι δείχνει ότι ο Ισπανός αμυντικός έχει διώξει τη μπάλα.

61′: Ο Λεντέσμα το εκτελεί και στέλνει τη μπάλα άουτ!

65′: Αναγκαστική αλλαγή και για τον Ολυμπιακό! Ο Καπίνο αποχωρεί με πρόβλημα στον τετρακέφαλο και στη θέση του ο Λεάλι.

70′: Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακο με τον Βιάνα να παίρνει τη θέση του Μποτία.

74′: Κλείνει τις αλλαγές του ο Στραματσόνι με τον Ρινάλντι να μπαίνει στη θέση του Λέτο.

83′: Μικρή διακοπή για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα που έχουν ανάψει οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

86′: Άρχισε ξανά ο αγώνας

 

Οι ενδεκάδες:
Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρετσος, Μιλιβόγιεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιονούσι, Ιντέγε.
Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Ζέκα, Λεντέσμα, Εμποκού, Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες, Λέτο

Leave a Reply

Your email address will not be published.